VIDEO Lepa Brena vine azi la Primăria Reșița – Zilele Reșiței 2014 – trei zile de sărbătoare cu ansambluri de renume, Andra și Lepa Brena

28 iun (45)Renumita artistă LEPA BRENA va fi prezentă mâine, 16 iunie 2014, la Reşiţa. Cu acest prilej, de la ora 14:00, la sediul Primăriei Municipiului Reşiţa, sala de şedinţe, parter, va fi organizată o conferinţă de presă în care va fi anunţat concertul, pe care îl va susţine artista, în data de 29 iunie, în cadrul manifestării „Zilele Reşiţei şi Ruga Bănăţeană”.
Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Reşiţa organizează, în perioada 27-29 iunie 2014, cea mai mare sărbătoare a oraşului: „Zilele Reşiţei şi Ruga Bănăţeană”.
Evenimentul are loc anual, cu ocazia praznicului Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel-patronii spirituali ai oraşului.
Programul manifestării cuprinde concerte în aer liber susţinute de artişti consacraţi ai muzicii româneşti şi internaţionale, care se vor desfăşura pe parcursul celor trei zile (vineri, sâmbătă şi duminică). Manifestările vor debuta în data de 27 iunie cu un spectacol de muzică folclorică la care vor evolua solişti vocali şi ansambluri româneşti recunoscute în Banat şi în ţară.
În data de 28 iunie, Andra, una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii actuale româneşti, va fi prezentă pe scena reşiţeană unde va face dovada talentului său muzical printr-un spectacol de excepţie.

Artistă de renume în Balcani, Lepa Brena, care se bucură de un număr impresionant de fani în Banat, va oferi un regal muzical reşiţenilor în data de 29 iunie. Dacă anul trecut, de Zilele Reşiţei, concertul Draganei Mirkovic a reuşit să reunească peste 60.000 de spectatori, anul acesta, sperăm ca Lepa Brena să atragă un public şi mai numeros, conferind, în acelaşi timp, municipiului Reşiţa o vizibilitate semnificativă atât la nivel regional cât şi la nivel naţional.
Manifestările dedicate „Zilelor Reşiţei” vor avea loc în cartierul Govândari (Lunca Bârzavei), zona Renk, pe o suprafaţă de aproximativ 2,5 ha.

Ca în fiecare an, în baza relaţiilor de cooperare/înfrăţire, Municipiul Reşiţa va fi gazda unor delegaţii oficiale din mai mulţe ţări precum Italia, Franţa, Serbia.


Cabinet Primar

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Lepa Brena vine azi la Primăria Reșița – Zilele Reșiței 2014 – trei zile de sărbătoare cu ansambluri de renume, Andra și Lepa Brena

  • 18 iunie 2014 la 1:46
    Legătură permanentă

    tara arde si baba se piaptana. Oare de aceste manifestari avem nevoie??Primarul sa invite pe banii lui ,noi vrem sa nu fie distrus orasul de incompetentii care in loc sa foloseasca banii sa faca ceva in orasul Resita Moarta. fara investitii si locuri de munca sa danseze primarul el are de ce.mi si mi de famili separate pentru ca mamele sunt in aAustria la BABE ca in Resita nu este de lucru.AUZI D-NULE PRIMAR …..Avem nevoie de oameni lucizi correct si competenti pana acum ai fost un dezastru d-nule stepanescu. Nu confunda padurea cu oamenii care sufera au sentimente dar le-ai distrus viitorul.

Comentariile sunt închise.