VIDEO Momente de poveste, clipe de frumos și multa traditie la Bocsa – Concert de colinde in fata Primariei

Piața din fața Primăriei Bocșa a răsunat aseară de glasurile copiilor și tinerilor, dar și a adulților din cetele de colindători care i-au încântat pe primar, angajaţi și zeci de locuitori ai orașului cu mai multe colinde, dar şi poezii de Crăciun. Copiii și colindătorii au fost extrem de bucuroşi de întâlnirea cu primarul, dar şi de cadourile pe care le-au primit.
Colindătorii au venit din tot orașul să împărtăşească din bucuria sărbătorilor de iarnă şi să-i spună Moşului dorinţele lor. Au fost colindători de toate vârstele, unii au interpretat colindele vocal, alții, cu fanfara. Și nu una, ci, două fanfare.
Şi pentru că s-au pregătit foarte bine cu colinde și poezii frumoase, iar copiii au fost cuminţi, la final, fiecare colindător a primit un cadou din partea lui Moş Crăciun care de această dată a semnat foarte bine cu primarul Eugen Cismăneanțu.

Legat de această întâmplare de poveste cu iz de poveste frumoasă și dor de copilărie, iată ce spune primarul Bocșei, Eugen Cismăneanțu pe pagina sa de facebook, loc din care am luat și noi fotografiile și am realizat un montaj pe sunetele unei melodii – a unei colinde interpretate de măicuțele de la Mănăstirea Cărmăzani:

,,De aproape douăzeci de veacuri, simfonia divină a cetelor îngereşti ce au vestit Naşterea Domnului, însoţită de cântarea păstorilor, se reactualizează în fiecare an de către colindătorii de toate vârstele, vestind Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos.

Glasurile cetelor de colindători s-au auzit și la Primăria orașului Bocșa unde în seara zilei de 23 decembrie, începând cu orele 16, colindători de toate vârstele s-au transformat în crainici ai bucuriei venirii lui Hristos în lume și ne-au colindat din suflet. Le multumesc tuturor pentru bucuria pe care au sădit-o în sufletele noastre”.

Comentarii

comentarii