VIDEO O basculanta a izbit în plin un autoturism în fata la Lidl

O basculantă a izbit în plin un autoturism în apropiere de Centrul Civic al Reşiţei. Mașina a fost avariată în proporție de 80% si mai este bună de fier vechi. Cu toate acestea, din fericire, nimeni nu a fost grav rănit.
În intersecția semaforizată a străzilor Valea Domanului cu str. Toamnei din Reșița, a a avut loc un accident în care au fost implicate o auobasculantă şi un autoturism. Basculanta venea dinspre cartierul Doman spre Centrul Civic şi – spune șoferul – avea verde la semafor. Exact în același moment, omul a simțit o izbitură puternică și a realizat că de fapt a izbit un autoturismul care venea din dreapta, de pe strada Toamnei. Șoferul autoturismului susține și el că a intrat în intersecție pe culoarea verde indicată de semafor.

La faţa locului au sosit echipaje ale ambulanței, pompierilor şi polițiștilor. Cei doi şoferi nu au suferit răni grave şi nu consumaseră alcool. Deși avea ceva răni la mâini și pe față, șoferul autoturismului a refuzat transportarea la spital după ce a fost consultat de medicul de pe ambulanță.

Fiindcă cei doi șoferi nu se pun de acord în declarații și fiindcă în zonă nu există camere video, oamenii legii continuă cercetările pentru a determina împrejurările în care a avut loc accidentul.

Comentarii

comentarii