VIDEO Revelion 2016 la Bocșa – distracție și voie bună la minus 10 grade Celius

Bocșenii care au renunțat la statul acasă sau la televizor, au avut parte de un spectacolul de Revelion organizat de autroritățile locale pe noua scenă amplasată lângă Corpul 2 al Primăriei Bocșa.
Programul a început în jur de ora 22 iar pe scenă au cântat și urcat și i-au delectat pe bocșenii prezenți Formația de muzică ușoară PANORAMIC din Reșița – formație condusă de cunoscutul profesor Dumitru BORU. Lor li s-au alăturat cu un program folcloric interpretele Marilena Corina Dumitru și Ana Pârvulescu Cega acompaniate de formația lor.

În ciuda frigului – de fapt a gerului de minus 10 grade Celsius, bocșenii prezenți pe platou au ascultat muzica și au dansat ca să se mai încălzească. La miezul nopții, în fața scenei a venit primarul Eugen Cismăneanțu însoțit de câțiva consilieri. Primarul a dat mâna și i-a felicitat personal pe cei prezenți trecând astfel împreună în noul an.

Mai trebuie spus că datorită măsurilor impuse de pompieri, de la această petrecere de revelion a lipsa tradiționalului foc de artificii organizat de oficialități în fiecare an.

Comentarii

comentarii