VIDEO România anului 2014- Bărbat sfâșiat de haitele de câini vagabonzi în Gara de Nord din Timișoara

cainiUn bărbat de 50 de ani care vroia să ajungă la trenul- motor spre Dudeștii Noi, a fost sfâșiat de câini în Gara de Nord din Timișoara ziua în amiaza mare, la ora două și jumătate. Asta la nici 100 de metri de peronul principal și sălile de așteptare pe unde se perindă zilnic mii de oameni.
Omul dorea să meargă acasă, la Dudeştii Noi, şi a ajuns în gura câinilor maidanezi ce-şi fac veacul la Gara de Nord din Timişoara. O haită de câini care a ieşit de te miri unde, l-a atacat pe omul de 50 de ani, sfârtecându-l și provocându-i suferinţe groaznice.
Acum, victima atacului câinilor se află la spital, la Clinicile Noi, la secţia Chirurgie a Spitalului Municipal din Timişoara. Culmea este că totul s-a petrecut ziua- în amiaza mare, la ora 14.30, Petcu Aurel se îndrepta către trenul ce face legătura între Timişoara şi Dudeştii Noi. A luat-o prin spatele gării, prin apropierea pasarelei din Triaj, peste linii, aşa cum fac mulţi, pentru a scurta drumul. Practic, acea traversare a liniilor dă în stadionul CFR. De sub un vagon de tren, a ieşit o haită de câini care l-a încolțit și atacat pe bietul om care nu a mai avut nici o șansă. Mușcăturile sunt adânci și practic îi acoperă aproape 90 la sută din suprafaţa corpului. Aurel Petcu a trecut prin clipe groaznice, practic şi-a văzut moartea cu ochii. Omul este din Dudeştii Noi, are părinţii la Jebel.
Bărbatul are 50 de ani, este muncitor la o firmă din Timișoara și venea de la m uncă. Mai grav este că prin zona respectivă trec zilnic sute de oameni care merg să ia trenul din Gara de Nord din Timișoara. Mai mult, în unele zile, câinii ajung și pe șosea și sar la mașinile care circulă prin zonă. Acolo, în timpul săptămânii, se adună zeci de persoane care pleacă în străinătate. De acolo iau autocarul pentru a ajunge în țări din Europa. Nu este o zonă părăsită, este chiar o zonă circulată.

VIDEO atenție- imagini cu un puternic impact emoțional.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “VIDEO România anului 2014- Bărbat sfâșiat de haitele de câini vagabonzi în Gara de Nord din Timișoara

  1. ONG-urile din TM fura bani la un loc cu primaria, asta vara au sterilizat cateva mii de caini la cabinetele veterinare din oras pe cheltuiala cabinetelor, carora le-au promis ca le platesc contravaloarea, oricum mult mai mica decat sterilizarile obisnuite la un cabinet (70 RON per orice caine, in conditiile in care costa in mod real cel putin dublu), promitand ca in doua saptamani veterinarii vor primii banii, de la primarie prin ONG. Nu s-au dat banii nici in ziua de azi, iar excroaca ongista care a adus cainii nu raspunde la telefon cand e sunata de veterinari, care au cheltuit cateva mii de RON din banii proprii, unii ajungand blocati cu aprovizionarea. Stiu pentru ca eu lucrez la o firma care distribuie anestezice la cabinete veterinare.

  2. CAINII CU APUCATURI DE HAITA SE POT PRINDE IN SPECIAL NOAPTEA, ZIUA SUNT MULT MAI PUTINI LA VEDERE PE STRADA, ORICUM. DACA DOAR ZIUA SE ACTIONEAZA, NU VOR FI PRINSI NICIODATA SUFICIENTI, SI, CU SIGURANTA, NU CEI PERICULOSI. IN ZONA MEA, CALEA GIROCULUI, ZIUA UMBLAU ANUMITI CAINI, CARE NU SE CERTAU NICI CU PISICILE, SI NOAPTEA APAREAU HAITE COMPUSE DIN ALTI CAINI. PRIMII AU FOST RIDICATI DE HINGHERI, HAITELE IN SCHIMB BANTUIE PRIN ZONA NOAPTE DE NOAPTE SI ACUM, MEREU ACELEASI EXEMPLARE PE CARE ZIUA NU LE-AM INTALNIT NICIODATA.

Comments are closed.