VIDEO S-a deschis sezonul turistic la Herculane, 4000 de yoghini vor sosi pana duminica in statiune

YOGA 2013  (11)După ce toată iarna a avut aspectul unui oraş liniștit cu rari trecători pe stradă, odată cu apropierea zilei de 1 mai, oraşul- staţiune Băile Herculane revine la viaţă. Gura de oxigen este dată de cei peste 4000 de yoghini participanți la Simpozionul MISA din acest an.

Marile hoteluri închise peste iarnă, dar și cele care au funcționat în anotimpul rece, încearcă să se pregătească cât mai bine pentru primirea turiştilor. Aproape tot ce înseamnă loc de cazare în stațiune a fost reținut cu mult timp în urmă. Autoritatile locale fac tot ce le sta in putere pentru a atrage an de an yoghinii la Herculane, chiar daca castigul este infim, in jur de 3000 de lei, dar are de casitgat orasul si intreprinzatorii care toata iarna au avut hotelurile inchise.
Încă din 24 aprilie, staţiunea Băile Herculane s-a umplut de viata odata cu sosirea primilor turişti yoghini veniti din toată lumea. Conform unor informaţii, în Herculane ar trebui să sosească aproximativ 4000 de yoghini, dar numărul celor prezenţi îl știu doar organizatorii.

Programul taberei, diferit în fiecare an, conţine meditaţii, conferinţe pe teme spirituale şi spirale yoghine. Pregătirea spirituală pentru o astfel de spirală durează 3 ore- timp în care cei prinşi în spirală stau aproape nemişcaţi.
La eveniment participă yoghini atât din ţară, cât şi din alte de state.
Și anul acesta, vor avea loc trei spirale yang si doua mai mici.
In statiune si pe platoul Coronini, loc în care yoghinii meditează şi formează celebrele spirale, îşi fac apariţia intreprinzătorii din satele de jur împrejurul Băilor Herculane. Mai corect ar fi să spunem că şi ţăranii din zonă profită de venirea adepţilor Integrării în Absolut. Ştiindu-i că sunt vegetarieni, aceştia aduc fel de fel de preparate din legume, lapte şi ouă.

Comentarii

comentarii