VIDEO Se lucrează la amenajarea unui padoc privat destinat câinilor vagabonzi

IMG_8954Reprezentanţii asociaţiei elveţiene Wings of Care a apelat la administraţia locală pentru a găsi un spaţiu în care să amenajeze un adăpost privat pentru câinii fără stăpân.
Membrii asociaţiei s-au aflat zilele acestea la Reşita, unde au vizitat mai multe locuri pentru a identifica locaţia potrivită.
Asociația elvețiană Wings of Care caută spațiu pentru amenajarea unui padoc privat destinat câinilor vagabonzi. La Doman a fost găsit un teren propice dezvoltării unui astfel de proiect, dar acesta este proprietate privată. Așa că oamenii au continuat zilele acestea căutările, împreună cu reprezentanți ai Primăriei. Până la urmă au găsit o locație potrivită în apropiere de comună Brebu.

Într-o scrisoare transmisă administraţiei reşiţene, „Wings of Care“ îşi exprimă intenţia de a continua colaborarea cu aceasta, propunându-şi să adăpostească la noul padoc aproximativ 200 de câini fără stăpân, proveniţi de la padocul din Reşiţa, sau capturaţi de hingheri de pe raza municipiului . De asemenea, asociaţia WIOCA va organiza târguri de adopţie canină şi cursuri speciale pentru îngrijirea şi protecţia animalelor.

Comentarii

comentarii