VIDEO ,,Souvenir de Herkulesbad” intr-un Arc peste timp la Herculane

Biblioteca Germană Alexander Tietz a găzduit lansarea celui de-al treilea volum din seria ,,Herculane – arc peste timp” scris de unul dintre cei mai activi promotori ai staţiunii, Dorin Bălteanu. Cartea vine şi cu un suvenir de excepție despre Băile Herculane, o înregistrare a valsului cu acelaşi nume: ,,Souvenir de Herkulesbad”

Biblioteca Germană Alexander Tietz din Resita l-a avut ca oaspete pe Dorin Bălteanu. Unul dintre cei mai activi promotori ai turismului în staţiunea bimilenară. Şi de această dată, Dorin Bălteanu a venit cu o carte despre staţiune intitulată ,,Herculane- arc peste timp”.

Pe lângă informaţiile inedite pe care autorul le-a cercetat în arhivele fostului imperiu austro-ungar, cartea vine şi cu un CD pe care sunt înregistrate două versiuni ale valsului ,,Suvenir de la Băile Herculane” – ,,Souvenir de Herkulesbad” compus de Iakob Patzaler.

De asemenea, Asociaţia Germană de Cultură şi Educaţia Adulţilor din Reşita a emis un plic comemorativ Iakob Patzaler, de la a cărui moarte se împlinesc 60 de ani.

Comentarii

comentarii