VIDEO Ţigări de contrabandă lipite pe corp şi în bagajele personale

ascunse 1Politiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş au depistat trei cetăţeni români, care aveau ascunse pe corp şi în bagajele personale 134 pachete ţigări de contrabandă.
Un echipaj al Poliţiei de frontieră a oprit pentru control pe D.N. 57, între localităţile Moldova-Nouă – Oraviţa, autoturismul marca “Dacia”, condus de Daniela L.A., în vârstă de 36 ani, având ca pasageri pe Ion C., în vârstă de 65 ani şi pe Marinela A., în vârstă de 46 ani. Cei trei cetăţeni români sunt domiciliaţi pe raza judeţului Caraş-Severin. Au fost verificate actele, dar polițiștilor nu li s-a părut în ordine înfățișarea corporală a ocupanilor Daciei. Mai ales în zona picioarelor – fiindcă brusc- toată lumea trecuse la moda pantalonilor evazați și a hainelor largi, cel puțin cu vreo 3 numere. Așa că, în conformitate cu legea, s-a trecut la controlul corporal al celor trei.

În urma controlului efectuat asupra persoanelor mai sus menţionate, a fost descoperită ascunsă pe corp şi în bagaje, cantitatea de 134 pachete ţigări de diferite mărci, toate cu timbru sârbesc, dar fără documente legale de provenienţă. Valoarea totală a țigărilor este de 1.608 lei.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră au întocmit celor trei persoane actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Comentarii

comentarii