VIDEO Violenţă şi corupţie în fotbalul cărăşan ?

Într-o conferinţă de presă, conducerea Federaţiei Judeţene de Fotbal, a prezentat părţile pozitive ale fotbalului din judeţ, dar şi lipsurile cu care se confruntă fotbalul cărăşan. Punctlul central al discuţiei, s-a axat pe violenţa în fotbalul din judeţ şi coruperea arbitrilor.
Preşedintele AJF CS, Viorel Lolea, a precizat că partea pozitivă este că ,,Asociaţia pe care o conduce ocupă locul trei ca şi număr de echipe la copii şi juniori, după AJF Cluj şi după AJF Timiş, depăşind o serie de asociaţii de fotbal cu tradiţie în fotbalul juvenil la nivel naţional”.
AJF CS a fost primul din ţară care a iniţiat un campionat de Fotbal în Sală, campionat care a dat o campioană naţională, Muncitorul Reşiţa, ce joacă în Liga Naţională.
O altă realizare o reprezintă creşterea numărului de echipe de juniori, de la 9, în ediţia 2013-2014, la 14 echipe în ediţia actuală, 2014-2015.
Un prim „of” al conducerii AJF CS ar fi numărul mic de arbitrii în judeţ. „Tinerii vin greu spre arbitraj pentru că nu au motivaţie, mai au şi alte tentaţii. Trebuie căutaţi în rândul jucătorilor, dar sunt greu de orientat pentru că ei, ca jucători toţi cred că vor ajunge să joace în Liga Campionilor”.
S-a adus în discuţie cazul arbitrului Ilie Ciocoi care s-a autodenunţat la Comisia Judeţeană de Arbitri Caraş-Severin că a arbitrat în favoarea echipei Viitorul Vrani şi împotriva echipei AS Ramna, într-o partidă din Liga a 5-a.
Observatorul Marius Popescu spune că arbitrului Ciocoi i-a cerut să arbitreze astfel şi Viitorul Vrani să câştige, de frică să nu ia bătaie de la suporterii echipei din Vrani. Echipa din Vrani a câştigat meciul cu 1-0, iar Ilie Ciocoi s-a autodenunţat.
În urma autodenunţului, Ilie Ciocoi a fost suspendat din arbitraj. Acesta a venit şi cu alte acuzaţii grave, declarând că în campionatele trecute delegările arbitrilor se făceau pe bază de şpagă.


[youtube id=” _G6DtGd1p_8 „]

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Violenţă şi corupţie în fotbalul cărăşan ?

Comments are closed.