VIODEO La un pas de a fi striviți de camionul cu fier vechi la Moniom

La doar patru zile unul de altul, în apropierea Reșiței s-a mai petrecut un accident cu camion de mare tonaj, cu numere de Arad. Un alt tir, de data aceasta încărcat cu fier vechi, s-a răsturnat în apropiere de Moniom. Trei oameni au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșița după ce un tir încărcat cu fier vechi a derapat și a ajuns într-un autoturism care circula regulamentar din sens invers pe DN 58A. Săptămâna trecută, un alt tir – încărcat cu marfă pentru un mare supermagazin din Reșița, s-a răsturnat la Valea Popii în apropiere de Brebu.

Totul s-a întamplat pe drumul ce leagă Reșița de Bocșa în apropierea localității Moniom. Conducătorul ansamblului format din cap tractor și remorcă nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum a derapat într-o curbă la dreapta a intrat pe contrasens, iar din direcția opusă venea regulamentar un autoturism.

În autoturism era șoferul și un pasager. Ansamblul de vehicule se deplasa dinspre Reșița spre Bocșa, în urma impactului ansamblul de vehicule s-a răsturnat și a lovit și un cap de pod de pe marginea drumului. Șoferii celor două vehicule, dar și pasagerul din dreapta au fost preluați de ambulanță și duși la Spital.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcool test, rezultatele fiind negative, în cauză a fost deschis un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă.Din fericire cele trei victime nu au sferit răni care să le pună viața în pericol.

Comentarii

comentarii