Cultural

VIZITA PS ALEXANDRU IN PAROHIA SI PROTOPOPIATUL GRECO-CATOLIC RESITA

17IN DATA DE 6 OCTOMBRIE, PS ALEXANDRU MESIAN – EPISCOP GRECO-CATOLIC
AL EPARHIEI LUGOJULUI, A POPOSIT IN PAROHIA RESITA.
PREA SFINTIA SA A FOST INTAMPINAT DE PR. STEFANESCU MARIAN – PROTOPOP RESITA SI DE PR. ICONOM STAVROFOR AUREL BENDARIU-PAROH DOMAN.  DIN PARTEA AGRU RESITA, SFINTIA SA  A FOST INTAMPINAT DE MIHELE BOGDAN ANDREI, CARE I-A OFERIT UN BUCHET DE FLORI IN CULORILE VATICANULUI, IAR DL. BINDEA IOAN- PRIM CURATOR, LA INTAMPINAT CU PAINE SI SARE.
A URMAT CUVANTUL PR. PROTOPOP MARIAN STEFANESCU, CARE I-A URAT PS ALEXANDRU BUN VENIT IN PAROHIE. SFANTA LITURGHIE ARHIEREASCA A FOST OFICIATA DE PS ALEXANDRU, AVAND ALATURI PE MONS. ANGELO NARCIS POP- VICAR GENERAL SI PE CEILALTI PREOTI MAI SUS AMINTITI.
IN PREDICA SA, PS ALEXANDRU, A VORBIT DESPRE FECIOARA MARIA SI DESPRE ISTORIA TRECUTA SI PREZENTA A BISERICII GRECO-CATOLICE CARE VREME DE 41 DE ANI A SUFERIT PERSECUTIA COMUNISTA.
LA MOMENTUL CUMINECARII CU TRUPUL SI SANGELE LUI ISUS CRISTOS, S-AU IMPARTASIM MULTI CREDINCIOSI.
LA FINALUL SFINTEI LITURGHII, A LUAT CUVANTUL D-L GUDEA LAZAR- VICEPRESEDINTE AGRU, CARE A TRANSMIS PS ALEXANDRU, UN FRUMOS CUVANT.
D-L MIHELE BOGDAN ANDREI – PRESEDINTE AGRU SI CANTOR RESITA, A DARUIT PS ALEXANDRU, O FRUMOASA ICOANA REPREZENTAND SFANTA FAMILIE.
PS ALEXANDRU, A DARUIT TUTUROR CREDINCIOSILOR O ICONITA CU FERICITUL VLADIMIR GHIKA SI CU SFANTUL PARINTE PAPA FRANCISC.
A URMAT O AGAPA PREGATITA DE D-NA DUNA RODICA, CREDINCIOASA A BISERICII GRECO-CATOLICE DIN RESITA.

Comentarii

comentarii