Cultural

ZIUA PORȚILOR DESCHISE la Grădinița P.P. ”Floarea-soarelui” Reșița

Grădinița P.P. ”Floarea-soarelui” din Reșița, împreună cu partenerii, Instituția preșcolară ”Decja Radost” Pancevo și Școala de Studii Înalte pentru Educatori ”Mihailo Palov” Vrsac, Serbia, organizează în cadrul proiectului “Smart Children Network”, implementat prin Programul IPA de Colaborare Transfrontalieră România- Republica Serbia 2007-2013, miercuri, 2 noiembrie 2016, ZIUA PORȚILOR DESCHISE.
ziua-tatalui-44
Prima parte a evenimentului,ce va debuta la ora 10, este dedicată părinților preșcolarilor care frecventează în prezent Grădinița P.P. ”Floarea-soarelui” Reșița, care sunt invitați să participe alături de copiii lor la activitățile care pun în practică metodele sistemul NTC de învățare dezvoltat de Mensa, sistem care s-a dovedit a stimula la copii dezvoltarea capacităţilor intelectuale, atenţia şi concentrarea, precum și acumularea de cunoştinţe funcţionale. În cea de a doua parte a evenimentului sunt invitați să participe părinții, viitorii părinți, dar și membrii comunității locale implicați în formarea și educarea copiilor preșcolari pentru a afla mai multe despre programul de bază de la experți, obținând răspunsuri la toate întrebările legate de acesta.
ziua-tatalui-91
Acest eveniment se bazează pe faptul că familia este unul din factorii-cheie pentru dezvoltarea inteligenței copiilor. Prin ZIUA PORȚILOR DESCHISE urmărim ca părinții să fie bine informați cu privire la beneficiile acestui proiect, astfel încât să dorească să se alăture procesului de dezvoltare al copiilor și să fie motivați să comunice despre acesta cu educatoarele, dar și între ei folosind un forum al site-ul de internet ce se va lansa în cadrul proiectului. Dupa ce părintii sunt informați despre proiect se pot implica și pot contribui sugerând noi jocuri pe care copiii le pot juca.
ziua-tatalui-56

ziua-tatalui-65
VULPEȘ Daniela –asistent manager proiect

Comentarii

comentarii