VIDEO A treia piață volantă la Muncitoresc, a fost un succes pentru toată lumea

Piata (10)Locuitorii din zona Muncitoresc au avut din nou piața la ușă. Mai exact, cei de la S.C. Piețe au dus tarabele și le-au montat în apropierea semafoarelor de la Muncitoresc. Comercianții au adus marfa iar mușterii și-au făcut aprovizionarea. Cei ce vin pentrua treia oară în această piață, spun că sunt foarte mulțumiți de afacere. Ei au vândut aproape tot ce au adus pentru comercializare. Și asta nu este totul.
Locuitorii din zona Muncitoresc vor avea piața volantă permanentă în fiecare sâmbătă- asta în funcție de vreme și solicitări. Dacă dispar clienții – automat dispare și piața. Fiindcă au fost două ediții de succes, Primăria Municipiului Reşiţa a amenajat o nouă piaţă agroalimentară volantă de o zi, sâmbătă- 9 noiembrie 2013, în cartierul Muncitoresc, pe amplasamentul fostei terase Mureşul.
,,Acţiunea răspunde solicitărilor locuitorilor din această zonă a Reşiţei care întâmpină dificultăţi în privinţa deplasării la cele două pieţe agroalimentare permanente din municipiu. Acum este nevoie mai mult ca ori și când ca oamenii să aibă produsele la îndemână fiindcă se cumpără în cantități mai mari cartofi, ceapă, fructe și mai ales, varza pentru butoi” spune directorul S.C. Piețe S.A. Maria Giuricici.
Comercianţii au fost prezenţi la tarabe între orele 8:00-17:00.
Piaţa agroalimentară volantă va fi deschisă în fiecare sâmbătă, atât timp cât condiţiile meteorologice o vor permite.

Comentarii

comentarii