Acesta se poate numi om? La 50 de ani, a violat o fată de 14 ani sub pod la Nera

violIn cursul zilei de 12 noiembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o minora in varsta de 14 ani a fost acostata de un barbat care a incercat sa o violeze.
In urma cercetarilor politistii au reusit identificarea si retinerea barbatului suspect. Cu ocazia investigatiilor efectuate au constatat ca K.C., in varsta de 50 ani, a abordat-o pe fata in zona Universalului Vechi din municipiul Resita si s-a recomandat a fi fratele tatalui sau natural. A condus-o pana sub Pasajul Superior Nera unde a amenintat-o si a intretinut acte sexuale cu aceasta (fara a o dezvirgina). Dupa eveniment fata s-a deplasat la politie unde a reclamat ce i s-a intamplat.
Barbatul este recidivist, a fost eliberat in urma cu aproximativ doua luni din penitenciar unde a avut de executat o pedeapsa de 8 ani pentru savarsirea infractiunii de talharie.
Suspectul a fost retinut de politisti astazi, 14.11.2013, pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat in cursul zilei de 15 noiembrie a.c., la instanta de judecata cu propunere de arestare preventiva.
In cauza s-a intocmit un dosar penal pentru infractiunea de viol, fapte pentru care Codul Penal Prevede o pedeapsa intre 10 si 25 de ani.

Comentarii

comentarii

One thought on “Acesta se poate numi om? La 50 de ani, a violat o fată de 14 ani sub pod la Nera

Comentariile sunt închise.