Angela Merkel ameninţă România dacă nu primeşte imigranţi

Cancelarul Germaniei Angela Merkel se crede, buricul Europei, ca să nu duc comparația mai departe spre vremurile de acum 7 decenii, de tristă amintire pentru Europa.

Altfel cum și-a permis cancelarul UNUIA din statele membre UE să le amenințe pe toate celelalte că va iniția proceduri judiciare împotriva țărilor care nu își acceptă cota de imigranți? Cine este, așadar, doamna Merkel să amenințe România, de exemplu, cu procese?

Nu e destul că ne dau multinaționalele în judecată să ne ceară miliarde de dolari pentru că nu le lăsăm să ne radă munții și să ne umple de cianură, acum trebuie să ne temem și de procese politice pentru că Germania vrea neapărat să islamizeze Europa?

Dacă Germania are nevoie de muncitori necalificați, prost plătiți și mult munciți și de aceea primește sirieni, e problema ei. Nu o crede nimeni pe Merkel Maica Tereza, mai ales după ce i-a executat silit pe greci, luându-le, de fapt, țara.

Ce-i drept, sirienii vor munci în condiții mai avantajoase pentru economia Germaniei decât est-europenii, vor accepta orice li se impune, bani puțini și nu vor face sindicate. Se vor deosebi fundamental de românii care, atunci când patronii nemți nu îi plătesc (au ajuns la mine personal multe cazuri, câte vor mai fi fiind însă), îndrăznesc să-și dea patronii în judecată. Probabil românii cred că sunt europeni și au drepturi…

Sirienii și alți imigranți non-UE nu se cred cetățeni europeni, nu vor cere drepturi, și sunt, deocamdată, dispuși să accepte orice. Mai încolo, când unora le vor displăcea condițiile de trai sau lipsa unei societăți islamice adevărate, nu își vor da angajatorul în judecată, ci îl vor arunca direct în aer.

Dacă Germania își permite acest lucru, e treaba ei. Dar să nu vină Merkel să ne spună nouă, românilor, de obligații, după ce fandoseala europenilor de rasă superioară ne-a ținut la coadă la Schengen pe motiv că nu avem pedigree. Acum să-și ia pedigree-ul și să facă ce or vrea cu el, cu Schengen cu tot.

România nu are de ce să împartă povara imigrației cu Merkel, că alte poveri le-am dus singuri și nu ne-a întrebat nimeni de sănătate. Așa încât, Frau Merkel, ia-ți poverile, dacă ții neapărat și ai planuri de viitor pentru demografia și mâna de lucru ieftină a Germaniei, și nu uita că nu ești Cancelarul Europei. – sursa: stiripesurse.ro

http://www.expunere.com/angela-merkel-ameninta-romania-daca-nu-primeste-imigranti.html

Comentarii

comentarii

One thought on “Angela Merkel ameninţă România dacă nu primeşte imigranţi

  1. Mi se pare mie sau voi nu stiti trecutul acestei persoane?Germania este actualmente, sau mai bine zis de 10 ani, condusa de O COMUNISTA care toata viata ei a pupat în fund U.T.C.-ul (F.D.J.-ul) lui Erich Honneker pe vremea RDG-ului, o comunista înversunata care dupa picarea sistemului comunist s-a afiliat CDU-ului, 8partidului crestin democrat) unde-si face veacul în lumea ei. Femeia asta pur si simplu distruge Germania. Daca la finele anilor 80 Germania înca mai era numita PERLA EUROPEI, acum Germania este un stat semi-socialist unde fiecare controleaza pe fiecare, unde fiecare dicteaza fiecaruia ce are de facut, un stat în care se etableaza tot mai mult O DICTATURA SOCIALISTA ascunsa în dosul unei fasade capitaliste de marketing, Dictatura instaurata pas cu pas de aceasta persoana conform metodologiei marxist-leniniste. Daca continua tot asa, în 50 – 75 de ani, Germania nu va mai exista.

Comments are closed.