Ansamblul Folcloric Barzava – 8 ani de activitate, 8 ani de succese! VIDEO

In luna decembrie a anului trecut, la Sala Dacia a avut loc un Spectacolul extraordinar al Ansamblului Barzava al Primariei Resita. Sala Cinematografului Dacia a fost arhiplină și a devenit neîncăpătoare pentru sutele de reșițeni care au venit la spectacolul devenit deja tradițional, spectacol organizat și oferit de Primăria Municipiului Reșița, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Totul a fost la superlativ, totul a fost magnific, iar finalul, a fost extraordinar: tinerii au purtat costume populare din toate regiunile istorice ale României și au dansat rând pe rând. Apoi, toți s-au prins într-un brâu bănățean, iar sală a fost în picioare. Că totul să fie complet, infocs.ro a mai pregătit un material video cu imagini filmate din unghiuri diferite pe care vi-l oferim cu drag cu felicitările de rigoare protagoniştilor şi conducătorilor ansamblului.

Infocs.ro a realizat atunci trei reportaje video maraton ce pot fi urmarite aici: https://www.infocs.ro/mandri-ca-suntem-romani-cantam-sa-auda-tot-natu-cat-de-frumos-ii-banatu-ansamblul-barzava-la-8-ani-video/.

Comentarii

comentarii