Bestie cu chip de om- viol în mijlocul orașului

violuÎn data de 31 octombrie a.c., la Poliţia Municipiului Reşiţa s-a prezentat o tânără în vârstă de 23 ani, care a sesizat faptul că în cursul nopţii de 30/31 octombrie a.c., în timp ce se deplasa pe jos spre domiciliu, pe strada Piaţa Traian Vuia a fost victima unui viol de către un tânăr necunoscut.
Din declaraţia tinerei a rezultat că a fost acostată de un tânăr necunoscut care i-a aplicat o lovitură în zona feţei şi s-au deplasat pe strada O.Goga unde a fost suspusă unui raport sexual. După comiterea faptei suspectul i-a sustras din buzunar şi telefonul mobil care a fost recuperat ulterior.
În urma cercetărilor efectuate, în cursul zilei de 4 noiembrie a.c., a fost identificat suspectul, C.ALIN, în vârstă de 20 ani.
Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, 5 noiembrie a.c., va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, viol şi tâlhărie.

Comentarii

comentarii

5 thoughts on “Bestie cu chip de om- viol în mijlocul orașului

  1. Ppa, laso moale cu etnia rroma, ca romanii fac mai mult rau decat etnia pe care te scremi s-o acuzi. Stii tu de gruparile infractionale care opereaza in Resita sau in judetul noastru ? Nu stii nimic, ca n-ai baut laptic, atunci cand erai mic. Asa ca te-ai facut mare degeaba, gandesti la fel de putin ca in clasa a 2-a. Repetentuleee !

  2. „Prospero”, tu dormi pe tine sau ai orbit deja ? Pe strada e plin de politie si jandarmi … atunci cand iese cate un grup de oameni, sa-si ceara drepturile, sau sa protesteze pentru „rosia montana”, „arici pogonici, in izmene de noapte” sau „fata morgana este virgina”. E full de forte de opresiune, inarmati pana in dinti si dotati cu arme sofisticate. Sparge-i botu’la coruptie si la corupti si raul va fi eliminat total. Poti face tu asta ? Hai, Prospero … prospereazo tinere.

  3. Clar, politia nu poate preveni asemenea fapte, dar poate merge din birt in birt, sa vada de ce functioneaza peste program, poate aplica amenzi patronilor, identifica si legitima betivanii, poate sa-i faca publici, sunt metode.Se intampla la birturi din apropierea politiei sa vezi betivani in toiul noptii, scandalagii.Si asta e o masura de preventie!

  4. Politia nu poate lua locul divinitatii. Nu are cum sa intervina in timp real cand se defecteaza cate un debil si face astfel de fapte. Eu as remarca rapiditatea cu care a fost retinut individul. Bineinteles ca este de dorit sa avem mai multi politisti si jandarmi pe strada, dar eliminarea totala a raului social nu o poate face nimeni. Pacat de tanara fata; sper sa beneficieze de suportul moral si psihologic pentru a depasi acest moment groaznic.

  5. Este tot mai clar ca traim vremuri extreme. Astfel se impune ca fiecare cand se deplaseaza in zone fara electricitate sa ai ba asupra sa spray, baston electrosoc. La fel casa si bunurile trebuiesc asigurate corespunzator. Sa nu uitam ca judetul este foarte sarac, ca banii devin din ce in ce mai scumpi, mai greu de castigat, ca locurile de munca sunt prost platite si putine si ca etnia minoritara rroma nu vrea sa se integreze.

Comments are closed.