Ceva delicios si deosebit- Tocanita de ciuperci cu piept de pui

Culinare

Ingrediente:

2 cepe
3 ardei grasi
4 linguri cu smantana
2 bucati piept de pui
ciuperci albe sau galbiori sau manatarci si chiar ghebe- cam jumatate de kilogram
sare, piper,ulei si alte condimente pt tocanite in functie de gust
Preparare:

                etapa 1
Am calit cca 5 min cepele mari si tocate, am adaugat cam ardeii grasi tocati, apoi ciupercile fierte cu puțină sare si am mai adaugat putina apa si am lasat la fiert cca 15 minute.
etapa 2
Am scos carnea de pe pieptul de pui si am taiat-o in cuburi mai mari.
etapa 3
Cand ciupercile sunt fierte pe jumatate, se adauga si carnea si se lasa pe foc pana sunt fierte ciupercile si pieptul de pasare.
etapa 4
Se condimenteaza cu sare, piper si un condiment pentru tocanite.
etapa 5
La final am adaugat 4 linguri de smantana si am lasat sa mai fiarba 5 minute si gata
etapa 6
Se serveste cu mamaliguta

Comments

comments

Powered by Facebook Comments