Cușcuș cu legume

cus cus legumeIngrediente
250 g de cușcuș
1 ardei kapia roșu
1ardei galben
2 roșii micuțe
1 ceapă
1 morcov potrivit
1 dovlecel micuț
1 lingură de unt
ulei
sare
piper
condimente după gust

Mod de preparare

Curațam legumele. Morcovul il taiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe, iar ceapa peștișori.
Punem puțin ulei intr-o tigaie, calim legumele, apoi agagam o ceașca de apa și lasam sa fiarba vreo 20-25 de minute.
Intre timp, pregatim și cușcuș-ul: punem la fiert o cana de apa, lingura de unt și sare, lasam sa fiarba, iar dupa ce a fiert, luam de pe foc și adaugam cușcuș-ul, apoi acoperim cu un capac și lasam sa se umfle.
Dupa ce s-au calit legumele, condimentam, luam de pe foc și adaugam cușcuș-ul. Se poate servi ca atare sau ca garnitura.

Comentarii

comentarii