EXCLUSIV INFOCS VIDEO FOTO I-au furat roata de la mașina din parcare

Furt roata (9)Un reșițean, a rămas azi dimineață cu gura căscată și a început să se scarpine în cap a pagubă în momentul în care a ajuns în parcarea blocului unde își ține autoturismul pentru a pleca la muncă. Când a ieşit din casă, nu i-a venit să-i creadă ochilor: hoţii i-a furat unui reșițean toata din spate – stânga, de la maşină.
Totul s-a petrecut în parcarea blocului.
Roata din spate a maşinii unui reșițean din cartierul Govândari, a dispărut peste noapte. Acesta a realizat abia dimineaţa, când intenţiona să urce la volan şi să conducă spre locul de muncă. L-a atenționat un vecin, de fapt. Omul a anunţat imediat poliția care a sosit la locul furtului iar polițiștii au demarat o anchetă.
La fața locului au sosit polițiștii de la Furturi şi apoi a venit un echipaj şi de la Criminalistică. Aceștia au colectat amprentele pe maşină. Se pare că hoţii au lucrat un cric, au furat roata și au lăsat mașina pe butuc.

Furtul de azi vine după ce aceluiași șofer i s-au furat în urmă cu ceva timp ștergătoarele și au mai încercat să-i fure altă roată a mașinii.
Oamenii spun că se fură capacele de la roţi iar alţi vecini, au rămas fără oglinzi, braţe de ştergătoare sau fără masca de la farurile de ceaţă. Majoritatea cazurile au avut loc în acelaşi cartier.
Până când hoţii vor fi găsiţi, omul se vede nevoit să plătească aproximativ 300 de lei pentru o jantă și un cauciuc nou.
Culmea este că totul s-a întâmplat la nici 50 de metri de Bulevardul Republicii, în loc luminat și la nici 30 de metri de parcarea unui magazin unde există pază și pe timp de noapte.

Comentarii

comentarii

3 comentarii la „EXCLUSIV INFOCS VIDEO FOTO I-au furat roata de la mașina din parcare

 • 14 februarie 2014 la 12:00
  Permalink

  Daca li s-ar taia mainile la cativa, probabil ca restul nu ar mai indrazni sa faca asa ceva.

 • 12 februarie 2014 la 23:34
  Permalink

  Stim si noi asta, dar fiindca nu avem un rezultat oficial al anchetei, se foloseste sintagma de ,,probabil”

 • 12 februarie 2014 la 22:19
  Permalink

  ..va spun eu sigur ca hotii au folosit un cric. De ce scrieti ca „se pare” ?

Comentariile sunt închise.