Flori, mărţişoare și felicitări de la polițiști – zâmbete şi lacrimi de bucurie de la bătrânele emoționate

Batrani politisti (1)Poliţiştii au celebrat, la Complexul de Servicii Sociale Comunitare pentru Persoane Adulte din Municipiul Reşiţa, într-un mod special, Ziua de 8 Martie. Şi asta pentru că poliţiştii cărăşeni s-au gândit să le facă o surpriză mamelor şi bunicuţelor beneficiare ale serviciilor Complexului şi să le aducă un zâmbet pe buze şi o mică bucurie la început de primăvară.
Un ofiţer din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin – Compartimentul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, a oferit, în numele tuturor poliţiştilor din judeţ, celor aproximativ 100 de Doamne din acest centru câte o floare, un mărţişor şi o felicitare. Bucuria şi surpriza s-au putut citi pe chipurile femeilor, care au primit, unele dintre ele cu ochii plini de lacrimi, altele cu zâmbetul pe buze, florile şi urările de bine, de linişte şi mai ales de sănătate şi tihnă.
Poveştile de viaţă ale acestor femei i-au impresionat pe poliţişti, la plecare aceştia promiţând că vor reveni şi cu alte ocazii. Pentru beneficiarii Complexului contează foarte mult aceste mici gesturi iar pentru poliţişti este o onoare şi o bucurie să le aducă primăvara în suflete.

Comentarii

comentarii