Idei de afaceri. Cafeneaua pe roți, o investiție amortizată în două zile

cafeneaua-pe-rotiInspirați de cafenelele mobile pe care le-au văzut în America și Austria, doi tineri din Cluj au pornit propriile afaceri, vânzând cafea de pe bicicletă.
Cu un loc de vânzare bine ales, investiția într-o cafenea mobilă se poate amortiza în două zile.
„Ai nevoie de un bike, un cargo bike, care se găsește pe Internet. Vine lemnăria făcută la comandă, urmează inima coffee bike-ului: espressorul și măcinătorul”, a spus Bogdan Pantea, proprietarul cafenelei mobile, citat de stirileprotv.ro.
Ideea de a porni această afacere i-a venit tânărului, în vârstă de 23 de ani, de la americani, după ce a lucrat trei luni în SUA.
Cum afacerea merge ca pe roate, Bogdan Pantea a fost nevoit să angajeze doi oameni.
Aceeași idee de afacere a pus-o în practică și Laura Apahidean. Tânăra și-a amplasat cafeneaua mobilă într-un parc din Cluj. S-a hotărât să pună pe picioare mica afacere după ce a fost la Viena, unde a văzut cafenele asemănătoare. Așa că, după ce a investit 2.000 de euro, succesul s-a arătat chiar din prima zi.
Acum, cei doi tineri se gândesc să-și extindă afacerea în sistem de franciză, astfel încât să poată vinde cafea de pe bicicletă și pe litoral și poate chiar peste hotare.

Comentarii

comentarii