Municipalitatea îşi doreşte promovarea sportului de performanţă

IMG_0618Municipalitatea îşi doreşte promovarea sportului de performanţă reşiţean şi pentru asta ia măsuri.
Ca urmare a demisiilor care au avut loc în cadrul Asociaţiei „Clubul Sportiv Municipal Metalul Reşiţa”, Consiliul Local care este asociat al Clubului, s-a văzut obligat să schimbe statutul Asociaţiei printr-un proiect de hotărâre.
Această asociaţie îşi doreşte promovarea, susţinerea şi protejarea imaginii, identităţii, istoriei şi tradiţiei fotbalului reşiţean. Scopul pe care şi l-a propus asociaţia în noul statut este continuarea tradiţiei în ceea ce priveşte sportul de performanţă şi în dorinţa de a atrage un număr cât mai mare de tineri în practicarea activităţilor sportive şi orientarea lor către sportul de performanţă, dar şi obţinerea de rezultate cât mai bune la competiţiile naţionale şi internaţional.
Pentru susţinerea continuităţii tradiţiei sportive reşiţene, administraţia locală asigură mijloacele necesare pentru pregătirea sportivilor de performanţă şi le acordă sprijin ştiinţific şi medical, ar îi şi ajută să se integreze în sistemul de educaţie pentru pregătirea lor profesională.
Municipalitatea îşi doreşte să atrage cât mai mulţ tineri în practicarea sportului şi susţine orientarea lor către sportul de performanţă.
Modificările prevăzute în statutul Asociaţiei „Clubul Sportiv Metalul Reşiţa”, au de fapt ca obiect susţinerea şi realizarea proiectului de dezvoltare a tuturor genurilor de activităţi sportive şi în principal promovarea fotbalului în competiţiile naţionale. Toate aceste competiţii care pot ajunge şi la nivel internaţional nu fac decât să promoveze imaginea oraşului atât naţional cât şi internaţional, sportul fiind, după cum se ştie, cel mai viabil ambasador al unei localităţi sau ţări.

Comentarii

comentarii

One thought on “Municipalitatea îşi doreşte promovarea sportului de performanţă

  • 7 august 2014 la 13:28
    Permalink

    Intai clarificati DENUMIREA, 1. Clubul Sportiv MUNICIPAL Metalul Resita sau 2. Clubul Sportiv Metalul Resita???????? Unde ati pierdut clubul AFCM 2012 Resita, denumire sub care a evoluat in liga a III-a jucatorii de la Gloria?

Comentariile sunt închise.