OPERA NIGHT 3 Tenori vor cânta în noapte, pe malul Lacului Mare, la Oravița

Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seara? Dar, nu într-o cârciumioară la șosea, ci, pe malul Lacului Mare din Oravița, la marginea orașului. Locul este mirific și a fost special amenajat pentru un concert unic în această parte de țară.
Deci; sâmbătă, 20 septembrie 2014, de la ora 19 – adică 7 seara fix, la Oraviţa, pe malul Lacului Mare, audiența va fi încântată de vocile și interpretarea artistică a nu mai puțin decât 3 tenori: Cristian Bălăşescu, Marius Zaharia și Mircea Sonea. Lor li se adaugă și o pianistă de excepție, doamna Angela Balici.
Am văzut cine cânta, dar să știm și câteva lucruri despre domniile lor, domnii tenori.
-Cristian Bălăşescu, artist liric Opera Romana Timişoara, solist al instituţiei sus amintite, cu roluri cantate atât în ţara în principalele opere şi teatre lirice, cât şi în străinătate.
-Marius Zaharia, artist liric Opera Romana Timişoara şi cu bogata experienţă solistică atât în operele din România cât şi în Germania şi Austria;
-Mircea Sonea,fost artist liric Oprea Romana Timişoara,fost membru Syncreto, cu activitate solistică atât în ţară cât şi în străinătate ;
Iar doamna Angela Balici, este Maestru corepetitor al Operei Romane Timişoara și va asigura partea pianística a spectacolului.
Structura spectacolului este în două părţi, cu o mică pauză între ele. Repertoriul primei părți va fi compus din arii de opera, iar cea de-a doua parte, conține canţonete şi piese pop-opera. Și fiindcă o seară pe malul lacului într/o asemenea companie nu poate trece ori și cum, vor fi şi câteva surprize din partea organizatorilor și interpreților. Piesele vor fi cantate cu acompaniament de pian.
Partenerii acestui proiect sunt Primăria Oraşului Oraviţa, Consiliul Local al Oraşului Oraviţa, Nadin Protect, Help Trans, Tipo Art, IMB Milos,Restaurant Casablanca Lor Event şi mulți alți oameni inimoși.
Și fiindcă nu se știe nici o dată, în caz de timp nefavorabil, evenimentul va avea loc pe scena Teatrului Vechi, Mihai Eminescu din Oravița.

Comentarii

comentarii