Piept de pui tras la tigaie, cu legume și garnitura de taitei lati

Este o rețetă, o mâncare de fapt, pe care am încercat-o azi iar rezultatul mi-a plăcut. Deci, o voi face și altă dată și de aceea, vi-o recomand și vouă.

Ingrediente pentru 4 persoane:

500 g piept de pui fara os
buchețele de brocoli si conopida
4 morcovi
1 dovlecel
2 ardei grasi
4 cartofi mai mici (eu am uitat să-i pun )
ceapă
taitei lati sau paste fainoase
usturoi
50 g unt
sare, piper
o ceasca ulei

[youtube id=”VgXSrY97D0Y”]

Taiem carnea in bucatele si o dinstuim cu sare in tot uleiul. O lasam să se albească după care o scoatem separat. În uleiul ramas dinstuim o ceapa si un ardei tocat marunt. Adaugăm restul de legume începând cu morcovul. Bucatile trebuie taiate mai mari. Cand sunt bine patrunse legumele, adaugam bucatile de carne, un praf de piper, sare daca mai trebuie si mai lasam la capac cam 10 minute. Este gata.
Taiteii ii fierbem in apa cu sare. Eu pun si un pic de ulei. Dinstuim in unt 4 catei de usturoi, punem taiteii, vegeta de casa si.. gata.

Pofta buna!

Comentarii

comentarii