Propunerea pentru azi este foarte gustoasa si usor de preagtit: piept de pui cu legume

Ingrediente:

1 piept de pui de persoana
usturoi
vinete
o telina mica
ardei rosu kapia
ardei verde
ardei galben bine copt
un gogosar mare
morcovi
cateva linguri supa instant
sos de rosii
cateva frunze de patrunjel sau busuioc
sare
piper
ulei
si daca preferati, sos de soia sau otet balsamic.
Preparare:In primul rand, dupa preferinte, predomina o leguma sau alta. La fel cu sosul de soia sau otetul. Se poate si fara.
Usturoiul taiat marunt se caleste intr-o tigaie cu putin ulei impreuna cu pieptul de pui taiat fasii.
Telina, ardeii, vanata, morcovul se taie julien in fasii subtiri apoi se amesteca cu pieptul de pui si se prajesc putin dupa care se condimenteaza dupa gust.
Se adauga supa instant, sosul de rosii si se mai lasa 5 minute la foc mic amestecand usor.
Se orneaza cu frunzele de patrunjel sau busuioc.
Se serveste cu orez, dar la fel de bine merge o garnotura de cus- cus sau paste fainoase.

culinar.ro

Comentarii

comentarii