S-a dat startul la concertele din Parcul Tricolorului, urmează alte manifestări

parc tricolorPrimăria Municipiului Reşiţa a oferit reşiţenilor duminică, 18 august, în Parcul Tricolorului, un concert susţinut de orchestra profesionistă vocal – instrumentală Pavel Bobeică, solist vocal Nicu Cărăgin.
Prin acest eveniment s-a deschis seria acţiunilor cultural-artistice, organizate de Primăria Municipiului Reşiţa, încă de anul trecut, la sfârşit de săptămână, în scop recreativ.
Manifestări de acest gen vor continua în municipiul Reşiţa în perioada următoare.
Pe această cale, Primarul Municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, lansează o nouă invitaţie tuturor reşiţenilor de a participa la acţiunile viitoare organizate de administraţia publică locală.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Reşiţa

Comentarii

comentarii

5 comentarii la „S-a dat startul la concertele din Parcul Tricolorului, urmează alte manifestări

 • 20 august 2013 la 10:06
  Legătură permanentă

  de ce ati daramat ,,zidurile” ? ca sa asistam la urletele alea generate de multi cantatori de care a mai ramas doar numele si care mai canta bine doar pe cd sau la radio? fiindca asta a fost jumatate din concertul de muzica populara: urlete si falseturi cat cuprinde. rusine pentru ca ati stricat cel mai iubit loc de intalnire al tinerilor din Govandar. Lasa ca ne mutam la birt si la bar fiindca in aer liber nu mai avem unde sta.

 • 20 august 2013 la 10:03
  Legătură permanentă

  Daca se face ceva- nu este binhe ca se face. Daca nu se face- aoleu ce putori. Nenorocit popor suntem frate. Chiar nu putem sa ne bucuram pur si simplu de ceva frumos? Regretam, dar nu la toti ne plac manelele urlate de tigani in difuzoareloe combinelor din sufragerie. Unii mai iubim si astfel de manifestari.

 • 20 august 2013 la 10:01
  Legătură permanentă

  Nu este vorba de bani. Bani nu se cheltuie pentru asa ceva. Exista un parteneriat cu aceste formatii. ei canta pentru primarie-primaria le va de de lucru atunci cand va fi cazul. sa nu fim rai aiurea.

 • 20 august 2013 la 9:50
  Legătură permanentă

  POate se gandeste primaria sa repare ce s-a stricat acolo. acum arata ca la piata, mai bine aduceau containere cu lubenita fiindca aspectul asta il are.

 • 20 august 2013 la 9:49
  Legătură permanentă

  Dar cu ,,peretii” ce a avut primaria? Am inteles ca madama directoare cea vopsita de la radioresita a vrut daramarea jardinierelor si uciderea brazilor atat de frumosi. acolo s-a facut o crima, s-a distrus un pac ce arata superb, era plin seara de tineri, ei de o parte, bunicii pe de alta si cei ce cautau racoarea serii , la fel. acum avem o mare pista de beton acolo. este posibil ca pentru pretentiile exagerate ale unei fufe sa se distruga un parc? Urata si prosta idee.

Comentariile sunt închise.