DNA pune sechestru pe averea vicepreședintelui CJ, Ionesie Ghiorghioni

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, Ionesie Ghiorghioni, cel care a fost arestat după ce DNA la prins în flagrant în biroul său primind o nouă tranşă din ce reprezenta 10% din valoarea unor contracte de întreţinere şi deszăpezire de drumuri, a primit, astăzi, o nouă veste proastă.

Citeste aici https://www.infocs.ro/video-vicele-cj-ionesie-ghiorghioni-a-fost-arestat-pentru-30-de-zile/

Acesta a fost adus împreună cu nepotul său, Cosmin Ghiorghioni, care a fost arestat în urma deciziei Curţii de apel, la sediul DNA Timişoara. În prezenţa avocaţilor, celor doi li s-a adus la cunoştinţă faptul că procurorii le-au pus sechestru asigurator pe avere, pentru recuperarea prejudiciului din dosar, care se ridică la aproximativ 200.000 lei.

Citeste si asta : https://www.infocs.ro/probe-noi-din-dosarul-ghiorghioni-alte-doua-firme-au-dat-zeciuiala/

Ionesie Ghiorghioni s-a declarat în continuare nevinovat de comiterea vreunei fapte. Legat de punerea sechestrului pe avere, Ghiorghioni a spus că ,,anchetatorii vor să-l ţină în închisoare pe viaţă”.

Conform apărării, dosarul Ghiorghioni va fi trimis, în următoarele zile de către DNA spre judecată Tribunalului Caraş Severin.

La aceasta se mai adaugă și pierderea calității de ales și a funcțiilor din Consiliul Județean. În plus, membrii Composesoratului Bucova al cărui președinte este, au convocat o adunare generală extraordinară. Tot la Bucova, se pare că este în desfășurare o anchetă economică privind unele ilegațități precum și furtul unei mari cantități de lemn.

Vezi si aici: https://www.infocs.ro/conform-legii-vicele-ionesie-ghiorghioni-va-fi-suspendat-din-cj-c-s/

Comentarii

comentarii