Sport

STUDENȚII UNIVERSITĂȚII „EFTIMIE MURGU” DIN REȘIȚA, LA CAMPIONATUL NAȚIONAL UNIVERSITAR DE ATLETISM ÎN SALĂ

În perioada 27-28 ianuarie 2018, în sala de atletism din Municipiul Băcău au avut loc Campionatele Naționale Universitare de Atletism în Sală. Printre studenții sportivi din cele 23 de centre universitare, au participat și studenții de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița. După rezultatele deosebite obținute în anii trecuți, și în acest an studenții de la Facultatea de Științe Sociale – programul Educație Fizică și Sportivă – au reușit să obțină rezultate onorante pentru întreaga regiune a Banatului Montan, cucerind un număr de șase medalii: o medalie de aur, trei medalii de argint și două de bronz.


Medalia de aur i-a revenit studentului din anul I, Cătălin ATĂNĂSOAEI, care a devenit campion național, în proba de 3000 metri, același student obținând și medalia de bronz, în proba de 1500 metri. Titlul de vicecampion național a fost obținut de studentele din anul al III-lea: Claudia FLOREA, în probele de 800 m și 1500 m, și Mihaela PUȘCAȘU, în proba de 3000 m marș. O altă medalie de bronz a fost obținută de studentul din anul I, Remus Rădoi, în proba de 5000 m marș.

De remarcat și rezultatele bune ale studenților noștri, care, deși nu au urcat pe podium, au obținut mențiuni: studentele Valentina TINCU și Lăcrămioara CĂRUCERIU, în proba de 3000 m marș obținând locurile patru, respectiv cinci. Un alt student care a obținut un loc meritoriu este studentul din anul I, Horia IANC, locul șase la aruncarea greutății.

Pe această cale vrem să felicităm atât studenții ce ne reprezintă cu cinste la aceste competiții naționale, cât și cadrele didactice care i-au pregătit pentru obținerea acestor rezultate.

De menționat buna colaborare dintre Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița și Clubul Sportiv Universitatea Reșița, club prin care studenților noștri li se oferă o cât mai bună dispoziție, emancipare și educație sportivă corespunzătoare, precum și un cadru proprice pentru a practica sportul de înaltă performanță.

Comentarii

comentarii