Cultural

Toamna la gugulani cu expoziţii de legume, fructe, flori, păsări şi animale mici de rasă VIDEO

In acest sfarsit de saptamana,in Piaţa Centrală Agroalimentară din Caransebeş, se desfășoară Festivalul „Toamna la gugulani”. Manifestarea cuprinde expoziţii de legume, fructe, flori, păsări şi animale mici de rasă, dar și demonstrații ale meşterilor populari şi bucate tradiţionale. Nu vor lipsi spectacolele folclorice.

,,La Caransebeş sunt programate spectacole folclorice susţinute de ansambluri bănăţene, dar şi de invitaţi din Harghita și Hunedoara. Oamenii se bucură de aceste zile frumoase. La noi, la Caransebeş, prin tradiție, piața se ține în fiecare zi de joi, dar acum avem patru zile de sărbătoare. Sunt mulți producători, iar sărbătoarea a început cu animație și cu bucurie. Producătorii sunt din satele din zonă, dar și din Oltenia, producători de fructe și legume, dar și de vin și de răchie din zona Banatului”, a declarat primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

La cea de-a IX-a ediţie a festivalului „Toamna la gugulani”, au fost premiaţi producătorii celor mai gustoase legume şi fructe şi ai celor mai frumoase flori, precum şi cele mai originale produse ale meşterilor populari.

Manifestarea este organizată de Primăria municipiului Caransebeş, Serviciul Public Piaţa Gugulanului şi Casa de Cultură George Suru din Caransebeş. Acţiunile cuprinse în programul Festivalului Toamna la gugulani vor începe, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 11:00.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.