Un meniu rafinat și cu puternice influente balcanice la Hotel Rogge din Reșița VIDEO

Balkan ESSENCE ROGGE RESTAURANT  (6)Rogge Restaurant a organizat lansarea noului meniu balcanic din cadrul Best Western Plus Rogge Hotel – Resita propus de Chef Dejan Stancovici.
Evenimentul BALKAN ESSENCE are ca unicitate descoperirea calitatilor bucatariei sarbesti intr-un spatiu rafinat prin intermediul noului meniu ce promomveaza mancarea sanatoasa. Acesta pastreaza gustul ecologic datorita folosirii ingredientelor naturale si proaspete de cea mai buna calitate.
Chef Dejan Stancovici ne spune o Poveste din Balcani
,,M-am hotarat recent sa cuceresc Balcanii si sa-i prezint asa cum merita, in cea mai frumoasa lumina. Balcanii, perla planetei Pamant, acel mix de diferente si exotism. … In Balcani este suficient sa calatoriti cateva zeci de km ca sa simtiti spiritul altor oameni si obiceiuri diferite. Este locul care de-a lungul istoriei a suferit turbulente de tot felul dar care a ramas aici. Oamenii de pe aceste meleaguri inca au energie pozitiva cu care isi demonstreaza valoarea. Cum ajungem la adevarata valoare? Hrana este magia prin care insa nu putem insela lumea. prin hrana simti emotiile adevarate. Prin hrana putem afla obiceiurile, sensibilitatea si cultura unui popor. Cu siguranta bucataria specifica din Balcani este foarte diversificata si constituie o adevarata provocare de degustat pentru orice consumator, pentru a intelege perfect bogatia sufleteasca a poporului din Balcani.
Aceasta bogatie se afla in oameni iar prin delicatesele culinare vreau sa prezint Balcanii ca o zona in dezvoltare care trebuie sa aiba locul ei deosebit pe harta lumii. Cumva chiar orasul Resita e o dovada vie a faptului ca exista orase care au suflet, au cultura si au ce sa ofere oamenilor care cauta perle pierdute prin lume…..poate chiar aici se ascunde esenta, samburele de adevar, deci voi incepe de aici. Despre Romania am stiut foarte putine, si inca nu stiu prea multe, dar prima intalnire cu acest loc minunat si cu acesti oameni deosebiti m-a convins ca sunt la locul potrivit. Vreau sa imi aduc contributia prin a pregati mancare de cea mai buna calitate si totodata vreau sa ma umplu cu valorile acestui tinut…. Cand oamenii cauta fericirea cumva nu sunt constienti ce inseamna ea si nu stiu unde sa caute. Poate intr-o zi pe cerul Resitei va aparea un curcubeu in culori pe dedesuptul caruia sa treci si sa intelegi ca te afli unde trebuie sa fii si ca esenta fericirii e chiar aici!, voi face ca acel curcubeu sa fie cat mai colorat! Pofta buna!”

Lucreția Zorilă PR Hotel Rogge Reșița

Comentarii

comentarii