Politie

Un tir din Serbia a lovit un autoturism la Bocsa VIDEO

Accident rutier, azi-noapte, în oraşul Bocşa, pe fondul neatenţiei şi al neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu un strat de zăpadă și alunecos. În autoturism se afla o familie întreagă: părinții și doi copii minori. Accidentul s-a petrecut pe o porțiune de drum drept în Bocșa Română, în jurul orei 23.

Un tir înmatriculat în Serbia a lovit un autoturism care circulă regulamentar. Ambele autovehicule se îndreptau spre Timișoara. Accidentul s-a produs în timp ce autoturismul încerca să vireze la stânga, moment în care a fost lovit în partea din spate de tir. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă copiii care se aflau în maşina lovită, au suferit o sperietură groaznică. Impactul nu a fost unul foarte puternic şi datorită faptului că maşina care a fost lovită, mergea cu viteză mică pregătindu-se să vireze la stânga.

La faţa locului s-au deplasat şi pompierii militari care au asigurat măsurile de protecţie. Poliţia continua cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Din păcate, cei ce au drumul în grijă, nu au intervenit cu material antiderapant – lucru ce poate fi văzut și în materialul video și în fotografiile realizate de reporterul nostru la fața locului.

Comentarii

comentarii