UPDATE VIDEO Inca o persoana decedata pe DE 70 la Slatina Timis

UPDATE Comunicatul oficial al IPJ C-S

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 22.45, polițiștii din municipiul Caransebeș au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N.6, între localitățile Armeniș și Sadova Veche, a avut loc un accident rutier.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că un bărbat ar fi condus o autoutilitară dinspre Orșova spre Caransebeș iar la km 431+570 m, ar fi intrat pe contrasens lovind frontal un autotractor condus regulamentar de către un cetățean bulgar în vârstă de 41 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei a cărui identitate nu se cunoaște încă și rănirea gravă a cetățeanului bulgar, care a fost transportat la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și continuă verificările pentru a stabili identitatea conducătorului autoutilitarei.

Din păcate, ziua de joi s-a încheiat așa cum a început pe șoselele din Caras Severin: cu un alt accident deosebit de grav. Vă reamintim că în zorii zilei, la Iaz a avut loc un accident în care doi oameni nevinovați au fost uciși de un șofer neatent.
Evenimentul a avut loc pe DE 70 în apropiere de intersecția de la Slatina Timiș. Mai exact, șoferul polonez al unei dubițe autoutilitare, a intrat într-o depășire pentru care nu s-a asigurat corespunzător și se pare că locul era și pe marcaj cu linie continuă și s-a ciocnit frontal cu un TIR condus de un șofer bulgar.

Impactul a fost nimicitor: cabina TIR-ului a fost grav avariată, dar având în vedere diferența de înălțime, șoferul a scăpat cu viață. Omul este grav rănit, dar trăiește. În schimb, dubița fost făcută un morman de fiare iar șoferul polonez a murit pe loc.

Ambii șoferi au rămas încarcerați și pentru eliberarea lor dintre fiare a fost nevoie de intervenția pompierilor militari de la Detașamentul din Caransebeș. Circulația a fost blocată mai bine de o oră, pe ambele sensuri formându-se cozi de mașini.

Acestea sunt informații preliminarii obținute pe surse și ele pot suferi modificări. Amănuntele vor fi oferite de IPJ în cursul zilei de azi.

Mulțumiri lui Gabriel Florin pentru imagini și informații.

Comentarii

comentarii

7 thoughts on “UPDATE VIDEO Inca o persoana decedata pe DE 70 la Slatina Timis

  1. Am un sfat asa pentru toata lumea, nu mai ocoliti pe Arad – Lugoj – Caransebes, Arad – Deva si Arad – Faget – Deva, daca vreti sa intelegeti cauzele !!!

  2. Am un sfat asa pentru toata lumea, nu mai ocoliti pe Arad – Lugoj – Caransebes, Arad – Deva si Arad – Faget – Deva, daca vreti sa inteleti cauzele !!!

  3. Daca ar fi un port maritim intre Caransebes – Lugoj ar intelege toata lumea fluxul comercial sau sa fie ambele municipii resedinte de judet !

  4. Unde merg Tir-urile straine si autocarele intre Caransebes – Lugoj si invers, cand Europa este intre Voiteg – Stamora Moravita, Resita – Voiteg si Voiteg – Timisoara ???

  5. – Timisoara ( Calea Sagului – Foeni ) – Sag – Jebel – Voiteg – Nod rutier Voiteg = 26 km.

  6. – P.T.F. Calafat – Vanju Mare – Centura Drobeta – Turnu Severin – Orsova – Centura Caransebes – Centura Lugoj – Remetea Mare – Centura Timisoara – Sanicolau Mare – P.T.F. Cenad = 417 km.

Comments are closed.