VIDEO Autoturism făcut praf și șofer cu oasele rupte, la Colțan pe DN 58A

Grav accident de circulație vineri seara pe drumul ce leagă Reșița de Bocșa. Mai exact, accidentul s-a petrecut în apropiere de Colțan pe o porțiune de drum drept – după o serie de curbe. Tânărul șofer se îndrepta la volanul unui autoturism Renault dinspre Bocșa și Reșița. Ajungând pe o porțiune de drum mai drept, după o serie de curbe, șoferul a vrut să testeze probabil viteza mașinii. cert este că a apăsat mai tare pedala de accelerație, a pierdut controlul volanului, mașina a ieșit în decor pe marginea drumului unde s-a înfipt într-un mal de pământ.

[youtube id=”XMgveCmwMsU „]

Din cauza vitezei, autoturismul s-a dat peste cap și s-a rostogolit probabil de câteva ori. cert este că ,,botul” mașinii este praf, plafonul varză și cam toată tăblăria mașinii – terci. Culmea este că după toată această cascadorie, autoturismul a fost tractat din boscheți și tufe, pe propriile roți.

Cu toate că vorbim de un accident, putem spune că din fericire, șoferul a scăpat doar cu un picior și cu clavicula ruptă. Plus cucuiele și vânătăile aferente unei asemenea încercări. La felul în care arată partea din față a mașinii, tânărul a avut noroc cu carul că a scăpat numai cu atât.

Comentarii

comentarii

4 comentarii la „VIDEO Autoturism făcut praf și șofer cu oasele rupte, la Colțan pe DN 58A

 • 21 martie 2015 la 11:13
  Permalink

  Milenovici, ce-ai cu maşina omului? Îndreaptă tabla, o umple de chit auto şi peste o săptămână o vezi la vânzare, ca noua, de abia adusă din Germania, unde era a unei bătrânici care doar duminică mergea cu ea la piaţă. 🙂 Aceeaşi „istorie” ca toate maşinile aflate la vânzare, cu kilometraj un sfert cât cel cu care au plecat din Germania.

 • 21 martie 2015 la 9:34
  Permalink

  Noroc cu baiatul de la echipa de off road,ar fi bine sa existe cate o astfel de echipa sportiva in fiecare oras,doar ei pot face fata in unele situatii.

 • 21 martie 2015 la 8:00
  Permalink

  Noroc cu baiatul de la echipa de off road…ar trebui sa existe astfel de echipe sportive in fiecare oras…in unele cazuri doar ei pot face fata…

 • 21 martie 2015 la 6:31
  Permalink

  Sofer de kkt cu masina de kkt .

Comentariile sunt închise.