VIDEO Băiat de 11 ani accidentat de un bolovan dintr-un zid vechi la ,,Moara veche” din Reșița

picior lovitUn băiat de 11 ani, a ajuns la spitalul din Timișoara accidentat grav la un picior, după ce peste el au căzut pietrele unui zid de vreo 1,5 metri și vechi de peste o sută de ani. Totul s-a întâmplat în momentul în care băiatul a sărit gardul. El intrase în curtea defunctului IJPIPS – loc în care nu avea ce căuta, de altfel. Mai grav este faptul că zidul este foarte șubred de la cei peste 100 de ani pe care îi are și este așezat în marginea stației de autobuz.

Pe surse am aflat că băiatul de 11 ani era singur acasă în grija unui bunic- părinții find plecați la Sighet la o înmormântare. Copilul a vrut să intre în curtea fostului IJPIPS sărind gardul de aproximativ 1,5 metri. În momentul în care a fost pe gard, acesta s-a prăbușit iar pieptrele au căzut și peste picioarele lui. Un bolovan mai mare de aproximativ 10 kg, l-a lovit zdrobindu-i femurul și dislocându-i o bucată de muchi.
Copilul a fost dus la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Reșița iar medicii au decis să-l trimită imediat la Timișoara la Secția de Chirurgie a Spitalului de Copii. Fiindcă elicopterul SMURD nu a fost disponibil, copilul a fost transportat cu medic și o mașină a ambulanței la Timișoara.
La locul producerii accidentului au ajuns polițiștii care au făcut cercetări și au demarat o anchetă deschind un dosar de cercetare penală în această cauză.

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Băiat de 11 ani accidentat de un bolovan dintr-un zid vechi la ,,Moara veche” din Reșița

Comentariile sunt închise.