ActualitateMonden

VIDEO Câteva milione de euro au fost ieri pe străzile Reșiței – nuntă cu mașini scumpe la Reșița

O parte din reșițenii – cei aflați sâmbătă după-masa în trafic, au fost martori și participanți, vrând – nevrând, la o nuntă de țigani bine înstăriţi din Reșița. Străzile orașului s-au transformat pentru câteva ore într-un adevărat expodrom pentru mașini care au cam luat ochii trecătorilor.
După cum se obişnuieşte, aproape fiecare invitat a venit la nunta din Reșița într-o mașină care costă cel puțin cât două apartamente, dar au fost și din cele care costă și cât o scară de bloc. Așa că la expoziția adhoc din Reșița, au putut fi văzuți peste 100 de bolizi dintre care amintim vreo trei Lambourghini Aventador, două Bentley, cel puțin 10 Porche de diferite tipuri, câteva Maseratti și Ferrari, dar și niște ,,amărâte” de Mercedes și BMW. Despre Volkswagen, Ford, sau Audi, nici nu mai vorbim. Cert este că pe străzile Reșiței, cele o sută și ceva de mașini, au format o coloană de autoturisme de aproape 1 km. Și ca alaiul să fie complet, în fata convoiului se aflau mirele, mireasa și câteva domnișoare de onoare în două calești trase de cai – naturali – cu suflet, de această dată.

Mirele a purtat un costum alb strălucitor de la care nu lipseau accesorile din aur şi pietre preţioase, iar mireasa, purta o rochie simplă, dar frumoasă și realizată cu gust, placată decent cu pietre preţioase, la fel ca și coronița.

Invitaţii veniţi din toată țara, precum și din toate colţurile Europei – au predominat ,,cei dă pă Spania” – au participat la un serviciu religios neoprotestant la casa miresei, după care, coloana de mașini s-a pus în mișcare într-un tur de onoare al orașului.

Din păcate, acesta a fost momentul în care circulația în oraș a fost efectiv dată peste cap din cauza coloanei de mașini. Polițiștii de la ,,rutieră” au fost prezenți pe traseu, dar eficacitatea a fost aproape de zero având în vedere caleștile și cei peste 1000 de metri de mașini în mișcare cu vreo 5 km la oră.

În tot acest timp, socrii pregăteau mâncărurile cu feluri care de care mai rafinate, de la care nu au lipsit un vițel și purceii de lapte la proţap. Fiindcă la Reșița soarele a dogorât cu putere, tot platoul aranjat cu mese, scaune și scenă, platoul din fața Stadionului din Valea Domanului, a fost acoperit cu un cort imens.

Petrecerea a început undeva pe la ora 17 iar invitaţii au petrecut avându-i responsabili cu voia bună pe Nicolae Guță, Copilul de Aur, şi mulţi alţi interpreți de gen.

În afara faptului că circulația în oraș a fost afectată mai bine de două ore din cauza numărului mare de mașini, am putea spune că această nuntă s-a apropiat foarte mult de normalitatea a ceea ce înseamnă totuși o sărbătoare de asemenea anvergură. În rest, fiecare cu tradiția și obiceiurile lui.

Comentarii

comentarii

5 comentarii la „VIDEO Câteva milione de euro au fost ieri pe străzile Reșiței – nuntă cu mașini scumpe la Reșița

  • sunt masini inchiriate ..nu va speriati ca nu sunt ei asa bogati macar ai cunosc cine sunt

  • Daca asta numiti voi stiri sa aratati niste analfabeti care fac taraboi ieftin pe strazi atunci adevaratele stiri ce sunt filme..?

  • Ar fi bine sa-i respectam pe toti cei din jur indiferent de nationalitate. Fiecare are dreptul sa-si organizeze evenimentele in functie de buget si cu respectarea legii. 

  • Daca era o nunta de romani , nu faceati atata valva nu-i asa ??? daca era o nunte de demnitari era totul ok? oare cand va disparea rasismul si egoismul din tara asta ? daca eu nu am sa nu aibe nimeni ,, daca eu nu fac nimic pentru mine sa imi dea cei care au ,, lasati oamenii in pace , faceti si voi daca puteti si sunteti instare 🙂

  • Asa este , majoritatea lor isi inscriu masinile 3 zile inaite de apleca in tara pt. a se pute läuda in tara cu cea ce au realizat ei prin strainatate.Adevarul este dupa asemenea nuti se intorc inapoi in tarile de unde au venit  si isi vind masiinile bolide deoarece nu au banii sa le intretina ( aisugare,impozit,benzina).Tot showul pe care il fac este pt. a putea visiona filmele facute de voi pe youtube.Bravo naiviilor…..

Comentariile sunt închise.