VIDEO Cei trei medici cărăşeni acuzaţi de luare de mită, au fost reţinuţi pentru 30 de zile

Partchet audieri  (11),,Curtea de Apel Bucureşti a judecat astăzi recursul formulat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva sentinţei dată de Tribunalul Bucureşti în cazul celor trei medici cărăşeni acuzaţi de luare de mită. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, la domiciliu, a medicilor Sebastian Telbis, Ioan Ungur şi Ioan Cenda” ne-a informat prin telefon avocatul Cosmin Bolosin aflat la București pentru ași apăra clientul său, doctorul Ungur. .

Citeste si

VIDEO Trei medici din Caraș Severin în vizorul DNA – Doctorul Ioan Ungur, reținut de polițiști în urma unui flagrant

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “VIDEO Cei trei medici cărăşeni acuzaţi de luare de mită, au fost reţinuţi pentru 30 de zile

  1. La Furliug se fura lemne ziua in amiaza mare.Pe cel mai hot il pusera paznic.Cosut.Ati auzit de Paganel,Tirsu,vandalizeaza toate padurile de ani de zile.Dau partea lui Cosut dar cine e in spatele tuturor? Ce fac autoritatile sa chemam presa si tv!

  2. In acest judet, s-au retrocedat ilegal mii de hectare de teren, sute de locuinte care au avut proprietari A.N….nu inteleg aceasta preocupare sa prinzi medici ! Consider ca este o mare demagogie toata aceasta operatie de vantoare a medicilor din CS. Dar oare la Bistrita, la Suceava, Bucuresti ori Tulcea medicii care se ocupa cu pensionarea sunt chiar asa de cinstiti? Sau D.N.A este singura care nu stie ce se intampla real, azi in Romania? Tara asta care nu mai are Flota ! Bai, treziti-va !

Comments are closed.