VIDEO Corul de copii Alegretto a concertat în Parlamentul European

Corul de copii Alegretto al Liceului de Artă Sabin Păuţa din Reşiţa, câştigător al locului I la Faza naţională a Olimpiadei de profil a vizitat Parlamentul European. Copii şi dascălii lor au răspuns astfel unei invitaţii făcute de europarlamentarul Daciana Sârbu. Copii au aflat despre instituţiile europene, dar au făcut ce ştiu ei mai bine şi anume au cântat în marele for european.
Copii din corul ,,Alegretto” au fost însoţiţi în vizita de la Bruxelles de cei doi dirijori ai corului şi de directorii liceului.
În timpul campaniei electorale pentru alegerile Europarlamentare din această primăvară, Daciana Sârbu a fost la Reşiţa și s-a întâlnit cu membrii corului care au încântat-o cu vocile lor. Atunci, membrii corului au primit promisiunea că vor fi invitaţi într-o vizită la Bruxelles.
Copii din corul Alegretto au asistat la prezentarea Parlamentului European, au făcut poze şi s-au întâlnit cu europarlamentarul, Daciana Sârbu. Din delegaţia cărăşeană la Bruxelles, au făcut parte ziarişi din judeţ, dar şi o delegaţie din comuna Teregova.

[youtube id=”7B9avt-Hn8c”]

Comentarii

comentarii

One thought on “VIDEO Corul de copii Alegretto a concertat în Parlamentul European

Comentariile sunt închise.