VIDEO Înghețată din vanilie, sau cacao, sau din ce vreți voi

Da, trăim vremuri grele, sau mai exact, dificile și întortochiate. Din toate punctele de vedere, dar mai ales, din punct de vedere al meteorologiei.
Ploi tropicale, vânturi și furtuni, ba chiar și tornade ce bagă oamenii în sperieți. Ba, chiar și pe meteorologi. Bieții oameni, fără a avea vreo vină, o dau tot mai des în bară cu starea vremii.
Ca să râdem puțin, am putea spune că după ,,cea mai friguroasă și grea iarnă din ultimii 100 de ani ( vă amintiți ce spuneau toamna trecută meteorologii invitați pe la mai toate posturile tv, ce mai băgau ei groaza în bieții oameni cu geruri, zăpezi de 10 m, și viscole apocaliptice)
iată că acum avem parte de cea mai călduroasă, caniculară și secetoasă vară – tot din ultima sută de ani”.
Dar, fiindcă acum se anunță vreo 3 zile de caniculă ( să sperăm că pe bune de această dată), m-am gândit să vă propun câteva rețete, de fapt video rețete – de înghețată. Dintre toate văzute de mine, cele mai reușite și tradiționale, mi s-au părut a fi cele ale Jamilei.
Eu, am un stil propriu de a prepara înghețata din fructe: le mărunțesc, le congelez și apoi le bag în blender cu smântână dulce. Iese o nebunie de înghețată gustoasă și naturală. merge și cu pepene galben, nu am încercat din lubeniță și din ananas. În rest, nu cred să-mi fi scăpat vreo un fruct.
Deci, vizionare plăcută și spor la treabă.
Ps. Nici nu vreau să mă gândesc ce o să vină ( din punct de vedere meteo) după aceste zile de caniculă.

VIDEO Înghețată cu vanilie

sau

VIDEO Înghețată cu cacao

Sau, numai din fructe,

VIDEO înghețata eco

Comentarii

comentarii