VIDEO Maria Tănase a revenit la Reșița intr-un spectacol de teatru

Maria Tănase a revenit la Reșița. Claudia Negroiu a spus în cuvinte, dar mai ales prin intermediul cântecelor viața celebrei artiste. Spectacolul „Remember Maria Tănase”, dar mai ales actrița au primit aplauze la scenă deschisă în nenumărate rânduri.
Teatrul de Vest din Reșița a prezentat spectacolul „Remember Maria Tănase”. Acesta redă povestea vieţii Mariei Tănase, spusă cu puţine cuvinte şi multă muzică. Interpretată cu forţă, pasiune şi delicateţe, Claudia Negroiu reuşeşte, cu o voce minunată, să o reînvie pe inegalabila Maria Tănase. Între cântece, actriţa­ interpretă Claudia Negroiu povesteşte miraculoasa viaţă a Mariei Tănase, începutul carierei, turneele din Turcia şi America.

Pentru a treia oară la Reșița, Claudia Negroiu a prezentat mai întâi viața lui Edith Piaf în 2015, iar în 2016 pe cea a Mariei Tănase. Acum a revenit pentru publicul reșițean cu același spectacol pe care l­-a susținut la cea de­-a doua ediție a Festivalului „Scena ca o stradă”. Un spectacol născut din iubirea față de cea care a fost Maria Tănase, un rol pe care Claudia Negroiu îl îndrăgește și îl prezintă peste tot unde este nevoie de Maria Tănase.

Spectacolul este realizat de Compania Gestual Art din București, regia este semnată de Mălina Andrei, cu Claudia Negroiu în rolul Mariei Tănase.

Comentarii

comentarii