VIDEO Robert, copilul adus în comă la spital, a fost abandonat de mamă

Băiețelul maltratat și adus săptămâna trecută la Spitalul Județean de Urgență Reșița în stare gravă și trimis apoi la spitalul din Timișoara, a rămas al nimănui. Mama lui și nici familia acesteia, nu îl mai dorește iar acum copilul așteaptă să i se decidă soarta.
Vă reamintim că băieţelul de 1 an şi 3 luni a fost adus cu ambulanta de concubinul mamei copilului la Spitalul Orășenesc din Oravița. Din cauza stării de sănătate precare a copilului, medicii l-au trimis la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşita. Medicii și asistentele spun că cel mic era foarte murdar, înghețat de frig și plin de leziuni, posibil muşcături de animal.

Mama copilului are doar 16 ani și trăiește acum la Ticvaniul Mic, alături de tatăl său care are un picior amputat și de o bunică de vreo 80 de ani bolnavă de TBC. Casa nu are apă curentă și nici măcar curent electric.
Copil batut (8)
Mama copilului adus în urmă cu o săptămână la Spitalul Oravița de un cioban de la Ciclova Română, este un caz – cel puțin special. Tânăra provine dintr-o familie dezorganizată, a fost crescută de o bunică iar primul copil, se pare că l-a conceput la vârsta de 14 ani și l-a născut la 15. Acum, are un copil de un an si 3 luni și este gravidă în două luni cu un altul.
Copil batut (2)
Și mama lui Robert și concubinul acesteia în vârstă de 32 de ani, neagă faptul că cel mic ar fi fost agresat în vreo un fel. Ei spun că micuțul a căzut la joacă sau s-a rănit în timp ce se juca cu câinii de la turmă, dar în mod direct, în mod voit, copilul nu a fost agresat.
Copil batut (4)
Spitalul Județean a luat legătura încă de ieri cu Direcția pentru Protecția Copilului pentru rezolvarea cazului. Copilul este frumos și „lipicios”, dornic de afecțiune, întinde mânuțele spre oricine se apropie de pătuț ca să fie luat în brațe și mângâiat, dar plânge zgomotos când este pus înapoi în pătuț sau este lăsat singur.
Copil batut (1)
Medicii și asistentele de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara unde copilul a fost internat până acum, i-au dăruit jucării, iar personalul din Spitalul din Reșița, îi ține loc de mamă și tată.
Copil batut (9)
Atât asistenta socială de la UPU-SMURD, cât și asistentele de la UPU Pediatrie, alături de personalul Secției Pediatrie unde se află acum micuțul, îl plimbă din brațe-n-brațe, și speră că micuțul va ajunge într-o familie adevărată. Deocamdată, Robert va fi dus într-un centru de plasament al Direcției pt Protecția Copilului Caraș Severin.
Copil batut (6)
Poliția este rezervată în declarații privind acest caz deoarece încă nu a sosit raportul medico-legal care să confirme sau nu, maltratarea copilului.
Citeste si ASTA https://www.infocs.ro/a-nascut-primul-copil-la-15-ani/
Vezi si ASTA https://www.infocs.ro/copil-in-stare-grava-la-o-stana-din-ciclova/

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “VIDEO Robert, copilul adus în comă la spital, a fost abandonat de mamă

  1. Va adresati Directiei Judetene pentru Protectia Copilului.
    tel secretariat: 0255-224302, 0255-217048, 0255-217038

  2. Dacă as vrea sa înfieze acest copilaș ce trebuie sa fac?

    Va adresati Directiei Judetene pentru Protectia Copilului.
    tel secretariat: 0255-224302, 0255-217048, 0255-217038
    editor

Comments are closed.