VIDEO TIR în flăcări pe DN 6, între Armeniș și Sadova Veche

TIR în flăcări pe DN 6, între Armeniș și Sadova Veche. Traficul a fost blocat pe unul dintre cele mai circulate drumuri din România.
Circulația a fost blocată aseară pe DN 6, Orşova – Caransebeş, între localităţile Armeniş şi Sadova Veche. Fumul gros provenit de la un Tir încărcat cu baloți de hârtie a îngreunat traficul.
Șoferul a observat că ceva nu este în regulă și la primul refugiu de pe drumul deosebit de aglomerat tot timpul, a parcat în afara părţii carosabile, într-un refugiu. Potrivit martorilor, incendiul ar fi pornit de la una dintre roți care s-ar fi blocat.

Flăcările au cuprins in câteva secunde toata remorca tir-ului și s-a manifestat cu mare violență. Șoferul nu a avut ce face cu stingătorul din dotare fiindcă flăcările erau prea mari. Ciorculția Coloana de mașini s-a întins pe câteva sute de metri. La fața locului au sosit două echipaje ale pompierilor militari de la deteșamentul din Caransebeș care au stins focul. victime.

Circulația a fost reluată pe DN 6, între Armeniș și Sadova Veche după aproximativ o oră și jumătate. Pompierii au acționat prompt pentru stingerea flăcărilor și reducerea pericolului pentru ceilalți șoferi, însă autocamionul a fost distrus în întregime.

Nu s-au înregistrat victime.

Comentarii

comentarii

5 comentarii la „VIDEO TIR în flăcări pe DN 6, între Armeniș și Sadova Veche

 • 12 iulie 2016 la 23:36
  Permalink

  – Nod rutier Centura Ljubljana A 1, A 2 ( E 70 ) – ( A 1, A 2 E 70 – A 1 E 57 – A 2 E 70 ) – A 2 ( E 70 ) – P.T.F. Obrezje – Bregana – A 3 ( E 70 ) – P.T.F. Bajakovo – Batrovci – E 70 – E 75 – A 1 ( E 75 ) – P.T.F. Presevo – Tabanovtse – A 1 ( E 75 ) – P.T.F. Gevgelija – Polikastro – A 1 ( E 75 ) – Nod rutier Centura Atena A 1 ( E 75 ) – ( A 1 E 75 – A 6 E 94 ) – A 6 ( E 94 ) = 1612 km.

 • 12 iulie 2016 la 1:16
  Permalink

  Am rugamintea la cetatenii localitatilor din Jupa, Cavaran, Sacu si Jena, sa sune la 112 daca mai vad tir-uri prin localitatile lor inclusiv straine si sa fie oprite si verificate cum isi justifica prezenta circuland prin localitatile de mai sus !!!

 • 12 iulie 2016 la 0:52
  Permalink

  Intrebare pentru toate autoritatile Romane, unde merg si de unde vin transportatorii straini pe DN 6 Orsova – Caransebes – Lugoj, cand rutele de tranzit cele mai scurte, nu tranziteaza Romania si Ungaria ???

 • 12 iulie 2016 la 0:45
  Permalink

  Atrag atentia politiei de frontiera, politiei rutiere si ISCTR cu privire la cele mentionate mai sus, nu circula strainii pe unde vor ei si fac doar ce vor ei, daca nu respecta tranzitul prin Romania, nu au ce cauta prin Romania !!!

 • 12 iulie 2016 la 0:42
  Permalink

  Transportatorii straini bulgari, polonezi, cehi, unguri, slovaci, cehi, turci, au regim special de tranzit in Romania ??? Normal nu au ce tranzita Romania !!! Daca ar respecta tranzitul prin Romania, tot ce circula intre Orsova – Caransebes ar trebui sa circule pe ruta Caransebes – Resita – Voiteg de 104 km spre toata Europa dar circula prin Romania doar pe unde vor si fac doar ce vor !!!

Comentariile sunt închise.