Vinete evantai – delicioase, cum nu ati mai mancat

Ingrediente

Vinete
Sunca feliata
Branza topită de calitate sau mozzrela
Rosii felii
Usturoi feliat
Sare
Piper
Busuioc
Oregano ( și alte buiezi, după prferință)
Ulei, daca va place, de masline

Preparare

Vinete feliate cu sunca (5)

Se alege câte o vânătă de persoană. Potrivită ca mărime. Se spală, se șterg, se crestează în felii fără a despica fructul de tot. Se dau cu un praf de sare si se lasă cam 15 minute să își dea drumul la zeama amară.
Vinete feliate cu sunca (4)
Se scutura și se sterg vinetele de zeama lăsată, și între feliile de vânâtă se așează felii de șuncă.
Vinete feliate cu sunca (3)
Apoi de roșie.
Vinete feliate cu sunca (2)
Punem usturoiul, uleiul și condimentele.
Vinete feliate cu sunca (1)
Băgăm la cuptor pentru 40 de minute până sunt gata coapte legumele. Servim cu garnitura de cartofi prajiți.
Posta bună!

Comentarii

comentarii