Ce gatim asta seara dupa ce mai trece focaria asta ? Copănele cu legume la cuptor

Ingrediente:

4 copanele de pui, 4 cartofi (mici), 1 dovlecel, 1 ceapa rosie, 3-4 rosii, 1 ardei, 5-6 catei de usturoi, sare, piper, oregano, busuioc, curry, tarhon, patrunjel, 2 linguri ulei, boia dulce.
Preparare:

Copanelele spalate bine si scurse le-am pus in tava unsa cu putin ulei. Am adaugat langa si peste ele felii de cartof si dovlecel, rondele de ceapa, ardei, cuburi de rosii, usturoi taiat felii si condimente. Am adaugat si 2 pahare cu apa si am pus tava la cuptor pentru o ora.

La final, cand copanelele si legumele sunt gata am adaugat frunze de patrunjel.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Ce gatim asta seara dupa ce mai trece focaria asta ? Copănele cu legume la cuptor

  1. :))) tocmai de aia trebuie pornit furnalul seara, cu geamul si usa de la apartament deschise. eu asa fac – ca de altfel toti vecinii mei, si ne descurcam. numai ca, avem norocul sa locuim la ultimul etaj iar casa scarilor este deschisa formandu- se un usor curent. si cum inca nu am probleme cu curentul, ne descurcam :)))
    vp

  2. Daca mai folosesti si cuptorul vei face o caldura in casa de nu mai dormi noaptea.

Comments are closed.