Ce gatim azi, ca nu prea avem chef de cratita? Piept de pui cu mazare! Rapid si gustos

Ingrediente:

1 piept de pui mai mare, 1 kg mazare proaspata sau congelata, 2 fire ceapa verde/ alba, 1 morcov, 2-3 lg ulei, sare, piper, boia de ardei iute/ dulce, 200 ml smantana, 1 lg rasa de faina, frunze de patrunjel
Preparare:

Taiem pieptul de pui in bucati mai mici, spalam mazarea, curatam ceapa si o taiem marunt tot cu verdeata, morcovul il dam prin razatoarea mare … calim ceapa si morcovul, adaugam pieptul de pui, condimentam si adaugam boia de ardei iute , lasam 2 min pe foc apoi adaugam mazarea… turnam apa sa cuprnda toata mazarea si lasam sa fiarba… dupa ce a fiert, smantana o amestecam cu faina si adaugam din zeama de la mazare, amestecam apoi adaugam la mancarica noastra si lasam pana ce se ingroasa, adaugam frunze de patrunjel… POFTA BUNA!

Comentarii

comentarii