Drumeţ “La capătul Pământului” – expoziție de fotografie la Semn de carte din Resita

La-capatul-pamantuluiMarţi, 6 mai 2014, orele 17:00, la librăria Semn de Carte din Reşiţa, str. Libertăţii 13, va avea loc vernisajul expoziţiei de fotografie “La capătul Pământului” aparţinand inginerului geolog Tiberiu Stoia. Bocşan la origine, pasionat de călătorii, Tiberiu Stoia pune la dispoziţia publicului larg 50 de fotografii cu imagini din recenta “ispravă” a sa: traseul parcurs în 6 săptămâni Uruguay – Argentina –Chile, în deşertul Atacama- considerat ca fiind “cel mai uscat loc de pe Pământ”, acolo unde, spune legenda, “moartea e veşnic prezentă dar speranţa nu moare niciodata”.

Vor fi prezente în expoziţie fotografii din capitala minerilului chilian Copiapo, precum şi cele mai importante puncte turistice: Valparaiso, Villa Rica, San Martin, Bariloche, El Chalten, El Calafate, Puerto Natales, Puntea Arenas, Capul Horn şi Ushuaia.

Vă invităm la o după amiază între prieteni, la o întâlnire cu pasiunea pentru drumeţie şi rezultatul ei: imagini superbe de la capatul Pământului, locuri pe care mulţi dintre noi visăm doar să le vedem cândva. Şi, poate, pasionatul de călătorii şi fotografie Tiberiu Stoia va dezvălui asistenţei secretul călătoriilor cu bani puţini în cele mai îndepartate zone ale Terrei.

Comentarii

comentarii