EXCLUSIV VIDEO Crimă de o cruzime rar întâlnită la Ticvaniul Mic, un bărbat a fost hăcuit cu topoarele

Un bărbat din satul Ticvaniul Mic din județul Caraș Severin, în etate de 40 de ani, a fost ucis aseară cu topoarele pe strada principală din sat de către doi consăteni. Fratele și mama celui decedat, spun că ,,cei doi agresori, au așteptat momentul în care victima a ajuns într-un loc mai întunecat, după care au tăbărât asupra lui cu topoarele”.

Între victimă și unul dintre agresori, exista un conflict mai vechi generat de furtul unor lemne din pădure. Se pare că victima era martor într-un dosar de cercetare ce se află pe rol și în care principalul învinuit, este tocmai unul dintre agresori. În luna iulie a anului trecut, victima a mai fost bătută odată de către cel ce se pare că acum i-a luat viața.

Cert este că sâmbătă seara în jurul orei 21, victima a fost atacată cu topoarele de doi bărbați, iar în urma rănilor, acesta a decedat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Prima dată, rănitul aflat în stare foarte gravă și cu hemoragie ,asivă, a fost transportat la Spitalul Orășenesc din Oravița, i s-a acordat primul ajutor, după care, a fost transferat la Reșița. O echipă de medici din mai multe specialități a încercat să îl mențină în viață, dar cu tot efortul depus, bărbatul de 40 de ani a murit.
Acestea sunt declaratiile făcute de fratele, mama și soția victimei. InfoCs va prezenta si comunicatul oficial al IJP, în funcție de cum și când vom intra în posesia lui.

ATENȚIE! IMAGINI ȘOCANTE ȘI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL ! 18+

 

[youtube id=”VpETKdouHDQ”]

 

Rudele spun că atacul a fost de o cruzime rară: mâinile și picioarele i-au fost tăiate cu toporul, a avut mai multe lovituri în cap, după care a fost lovit de mai multe ori cu cuțitul în spate și pe corp.

Victima a apucat să spună mamei sale și celor care s-au strâns acolo, cine au fost cei care l-au agresat. Cei doi au fost reținuți de poliție pentru cercetări.

În urma bărbatului ucis au rămas doi copii minori.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV VIDEO Crimă de o cruzime rar întâlnită la Ticvaniul Mic, un bărbat a fost hăcuit cu topoarele

  • 22 februarie 2015 la 14:26
    Permalink

    Asemenea oameni trebuiesc executati in public….sa vadaa toata lumea ce si cum se starpeste in Romania criminalitatea. Altfel vom putea fi chiar si noi urmatoarele victime. ROMANI treziti-va si faceti ceva impotriva hotilor si a criminalilor…..

Comentariile sunt închise.