EXCLUSIV VIDEO Nu subestimați niciodată puterea de cumpărare a românilor, la sărbători

ingramadealaSă mai spună cineva că Reșița este un oraș sărac și că reșițenii nu au bani. Acest lucru este contrazis cu putere și de valul de cumpărători de dinainte sau și de după sărbători.
La cel mai mare magazin cu produse pentru casă, de ce să nu-i spunem numele, la Dedeman, am avut o discuție cu unul dintre vânzătorii de la raionul ,,grădină” – loc în care s-au vândut și articolele pentru pomul de iarnă și Crăciun.
Rafturile au fost doldora, debordau de globuri, beteală, ghirlande sau instalații electrice. La întrebarea mea: ,,dacă se vând toate aceste podoabe” – tânărul mi-a zâmbit șăgalnic spunându-mi ,,nu-i subestimați pe români și puterea lor de cumpărare”. Am zâmbit, am privit neîncrezător la mormanele de podoabe și beteală iar cu două zile înainte de Crăciun când am avut ceva de cumpărat de la Deedeman, am rămas șocat când am văzut că în tot magazinul nu se mai găsea mai nimic de pus pe pom sau prin casă- ne referim aici strict la articolele de Crăciun.
Iar confirmarea am avut-o astăzi în doi ianuarie când înainte de deschiderea magazinului Lidle, la poarta acestuia, se găseau câteva sute de cumpărători nerăbdători să intre în magazinj la cumpărături.
Mai departe, fără cuvinte. Credeți și spuneți ce vreți, dar ,,capacul” l-a constituit discuția cu vânzătoarea de la raionul de mâncare gătită de la Billa. La întrebarea mea ,,cine mai cumpără azi mâncare gătită, la doar o zi după revelion și masa de anul nou, vânzătoarea mi-a spus că ,,am vândut câteva zeci de kg de pui la rotisor, pulpe de pui și carne de porc la cuptor. Plus kilogramele de cartofi prăjiți sau alte garnituri”.
Deci, din nou fără cuvinte și domnilor: NU subestimați niciodată puterea de cumărare a românilor în preajma sărbătorilor!
Video: imagini amator. Mulţumim prietenului Cristi pentru imaginile oferite.
VIDEO LIDLE RESITA

Dar, nu doar la Resita a fost îngrămădeală ci şi la Galaţi.

Comentarii

comentarii