UPDATE EXCLUSIV VIDEO A avut zile; accident incredibil, dar cu mult noroc pentru șofer

Un tânăr de 25 de ani din Reșița, fiul unui patron al mai multor măcelării din oraș, poate spune cu certitudine că astă noapte s-a născut pentru a doua oară. El a fost protagonistul unui accident și la felul în care arată mașina, cu greu mai poți crede că cineva a scăpat viu de acolo.

UPDATE Sâmbătă ora 11
Pe surse am aflat și ce s-a întâmplat, mai exact, felul în care s-a produs accidentul. Iată ce spune unul dintre participanții de aseară la eveniment: ,,Piști, (tânărul șofer), împreună cu un alt amic, se întorcea de la o plimbare de seară cu mașinile dinspre Caransebeș. Adevărul este că avea ceva viteză în plus, fiindcă în momentul în care a ajuns în dreptul stației de carburanți (PECO), în față le-a apărut brusc o mașină a poliției care a emis semnale acustice și luminoase, adică, a pornit sirena ,,cârâitoarea” și girofarul. În acel moment, Piști s-a speriat, a virat brusc spre Făgărașului, dar exact acolo, pe carosabil, în intersecție, este o baltă mare. Fie că plouă sau nu, acolo apa băltește în permanență, fiindcă este locul în care se scurge supraplinul de la rezervorul de apă din deal. Mașina lui Piști, un VW Golf GTI, care are vreo 200 de cai putere din fabrică, a intrat în acvaplanare, s-a răsturnat și rezultatul…..l-ați filmat și voi. Bine că a avut centura pusă. Cu siguranță că această tragedie se putea evita dacă polițistul de la volanul mașinii de poliție, nu pornea brusc girofarurile și sirena. Piști, care este un tip cu mult bun simț, foarte liniștit, precis s-a speriat și…………iată rezultatul. Am înțeles că are doar un umăr dislocat, cucuie și lovituri, dar în rest, e ok. Chiar nu merita să i se întâmple asta, troți știu că este un tip deosebit. Și în plus, nici măcar nu fuseserăm, ,,la liniuțe” cum spun alții. Efectiv am fost într-o plimbare până pe la km 8 și înapoi”. .

Se pare că împreună cu mai mulți amici, tânărul a plecat la o plimbare de noapte prin oraș. Alții, spun că plimbarea a fost până la fântâna artezică din parcarea de la Brebu de pe marginea DN 58.

Cert este că la întoarcere, la intrarea în oraș, aflat la volanul unui autoturism ,,tunat din fabrică” și a cărui valoare este de câteva zeci de mii de euro, tânărul a apăsat cam tare pe accelerație și la intersecția cu Strada Făgărașului, din motive numai de el știute, a pierdut controlul volanului și al mașinii. Din cauza vitezei, bolidul s-a rostogolit de mai multe ori și a sărit peste spațiile verzi, după care, a mai reușit și performanța de a ajunge în …pădure unde s-a oprit după un copac.

Dar nu oricum și oriunde; mașina făcută praf, a urcat câțiva metri din panta dealului, după care s-a oprit.

La fața locului a sosit un echipaj al ambulanței care l-a preluat pe tânăr și după ce i-a acordat primul ajutor, l-a transportat la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Reșița. Imediat au început controalele și investigațiile medicale și deși are lovituri și traumatisme serioase, se pare că nu are viața pusă în pericol. Un verdict clar îl vor de medicii după ce vor termina cu investigațiile.

[youtube id=”zjxXu-42uUQ”]

Autoturismul este praf, cel puțin la exterior și partea de caroserie, dar robustețea și calitatea ei, și-au spus cuvântul: șoferul este în viață și cel mai probabil, purta centură de siguranță fiindcă așa se explică faptul că nu a fost aruncat din mașină în timpul accidentului.

Urmează ca polițiștii să-și facă datoria și în funcție de informațiile primite, să vă informăm și noi la rândul nostru.

Comentarii

comentarii

3 thoughts on “UPDATE EXCLUSIV VIDEO A avut zile; accident incredibil, dar cu mult noroc pentru șofer

  1. Mda, eu iti propun sa-l rogi pe PISTII sa te invete sa scrii corect in LIMBA ROMANA cand ia o pauza de la ajutat batranii sa traverseze strada.In alta ordine de idei, nu stiu daca sa te cred. Eu n-am auzit de niciun accident din cauza ca apa balteste acolo. Urmaririle ca-n filme se intampla din cauza ca Politia are resurse putine si nu poate sa concureze cu ma-ta sau ta-tu care-ti iau masini scumpe ca sa le faci praf „din cauza unei balti pe carosabil”. Hai ceaules!

  2. Desteptule d-nule ADI pai scrie clar ca a avut viteza iar boacteri de noapte  decat sa stea la peco sa savureze cafele si sa se uite la TV mai bine ar prinde hotii care fac ravagi in acest oras cei din Mociur si catanga. Desteptul ala de politai (se pare OLTEAN) se crede ca in filme are deja la activ 3 accidente produse  prin initiativa  loganului de politie ” Urmariri ca in filme” probabil primeste ceva prime de craciun…….. Problema este ce cauta zi de zi pe carosabil  balta accea in intersectie ??? Sti cate accidente au fost acolo chiar la viteze mai mici. Acolo se aduna nisip si pamant venit de pe drumul care urca la bazinele de apa..ALO d-NUL PRIMAR  AUDEEE. Cred ca este surd la multele probleme care le are acest oras care mai este  numit si resedinta de judet….. si oricum PISTII este chiar un om care ajuta batranii sa traverseze strada …CREDEMA….nesansa lui apa care balteste pe carosabil care sta fara indiferenta  consilierilor oligofreni care au distrus acest oras.

  3. Da, sigur, tot ce spune ala e probabil dictat cuvant cu cuvant de avocatul unuia dintre ei. Cum naiba sa acvaplanezi la o viteza de oras? Un mare bullshit.Si se vede pe parbrizul masinii cat de indiferent e tipul. Scrie Fanatic Team. Fanatic legat de ce? De viteza? De masini puternice? De ajutat batrini sa traverseze strada?A, si auzi, politia nu trebuia sa porneasca sirena brusc. Pai cum s-o porneasca, cu un „jingle bells” pe post de intro? Hesus!

Comments are closed.